MS Zelenbor

Kategorija: Comfort
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort
Max. 13 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Besplatan Wi-Fi

Neki od naših gostiju zasigurno će se sjetiti MS Zelenbora, koji je dugo godina krstario jadranskim otocima – prvo iz Rijeke, kasnije iz Trogira – kao član Rivine flote. Nakon dvije godine "time out -a", Zelenbor se vratio u našu flotu za sezonu 2016. - naime, u jesen 2015. kupio ju je mladi kapetan Toni Krstačić s otoka Raba. Nakon dvogodišnjeg „predaha“, Zelenbor se 2016. vraća našoj floti. U jesen 2015. kupuje ga mladi kapetan Toni Krstačić s Raba. No već nakon tri godine Toni se odlučuje za druge puteve. Tako je Zelenbor prodao Antoniju Komuczkiju, koji kao i Toni nastavlja dugogodišnju tradiciju kapetana s otoka Raba. Antonio je završio renomiranu pomorsku školu u Bakru, potom je nekoliko godina proveo ploveći svjetskim oceanima na teretnim brodovima i tankerima, te radio kao mornar na izletničkim brodovima. Četiri godine je bio mornar i kormilar na našoj MS Sageni, te je tako stekao iskustvo i na krstarenjima. Kapetan MS Sagene Joško žali što je Antonio otišao, ali njegova želja za vlastitim brodom jednostavno je bila jača. Antonio je već dokazao da su mu godine na Sageni bile izvrsna škola, da je jednako dobar domaćin kao i Toni, te da zna oduševiti svoje goste.

Opći podatci: Dužina 23 m, godina gradnje 1938, rekonstrukcija 2003. 6 kabina – 13 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc.

Potpalublje: 5 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat, 1 trokrevetna kabina sa krevetima na kat i trećim ležajem pored. Klima uređaj u hodniku potpalublja.

Ostalo: Paluba za sunčanje (70 m²) sa 6 ležaljki, madraci za sunčanje za cca. 6 osoba na provi glavne palube, otvoreni salon na krmi za 18 osoba, koji se može zatvoriti ceradom.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

MS Zelenbor se može rezervirati samo kao čarter cijelog broda. Nije moguće rezervirati pojedinačne kabine.

 

Detalji

Godina gradnje: 1938

Obnovljeno: 2003

Ukupna dužina (m): 23.00 m

Paluba za sunčanje: 70 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 5

Trokrevetne kabine: 1

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Ne


Dodaci

Tuš/wc: 1


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija