MS Zelenbor

Kategorija: Comfort
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort
Max. 13 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Besplatan Wi-Fi

Neki od naših gostiju sigurno se sjećaju MS Zelenbora, koji je polazeći iz Rijeke, a kasnije i iz Trogira, kao član Rivine flote plovio čitavim otočjem Jadrana. Nakon dvogodišnjeg „predaha“, Zelenbor se 2016. vraća našoj floti. U jesen 2015. kupuje ga mladi kapetan Toni Krstačić s Raba. No već nakon tri godine Toni se odlučuje za druge puteve i tako prodaje Zelenbor Antoniu Komuczkiju, koji kao i Toni nastavlja dugogodišnju tradiciju kapetana s otoka Raba. Antonio je završio cijenjenu Pomorsku školu u Bakru, nakon čega nekoliko godina plovi svjetskim morima na teretnim brodovima i tankerima te radi kao mornar na izletničkim brodovima. Četiri godine je radio kao mornar i kormilar na našoj MS Sageni, tako da je skupio iskustva i na turističkim krstarenjima. Kapetanu Jošku je bilo žao što Antonio napušta Sagenu, ali njegova želja da upravlja vlastitim brodom bila je jednostavno jača. Antonio je već pokazao da su godine provedene na Sageni bile odlična škola i da je, kao i Toni, dobar domaćin koji oduševljava svoje goste.

Opći podatci: Dužina 23 m, godina gradnje 1938, rekonstrukcija 2003. 6 kabina – 13 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc.

Potpalublje: 5 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat, 1 trokrevetna kabina sa krevetima na kat i trećim ležajem pored. Klima uređaj u hodniku potpalublja.

Ostalo: Paluba za sunčanje (70 m²) sa 6 ležaljki, madraci za sunčanje za cca. 6 osoba na provi glavne palube, otvoreni salon na krmi za 18 osoba, koji se može zatvoriti ceradom.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 10

 

Detalji

Godina gradnje: 1938

Obnovljeno: 2003

Ukupna dužina (m): 23.00 m

Paluba za sunčanje: 70 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 5

Trokrevetne kabine: 1

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Ne


Dodaci

Tuš/wc: 1


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišna pristojba i obvezne lučke naknade nisu uključene u cijenu krstarenja.

Za krstarenja iz Rijeke, Zadra i Trogira ukupan iznos od 28 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 14 eura) plaća se pri ukrcaju na brod. Iznimno za krstarenja do/od Dubrovnika boravišna pristojba i lučke naknade iznose 35 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 17 eura).

Top

All rights reserved © 2005-2021 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija