MY Mystic

Kategorija: Deluxe
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Priča braće Arsena i Ante Ercegović je priča o uspjehu. Dok je otac Tomislav sa svojim starijim sinom Arsenom krstario dalmatinskim otočjem na malom drvenom brodu Orkanu kako bi svojim gostima pokazali ljepotu ovog djela Hrvatske, njegov mlađi sin Ante prevozio je malim teretnim brodom građevinski materijal s kopna na otoke. Tek 2003. godine i Ante se okreće turizmu te danas s ponosom upravlja svojim komfornim brodom – MS Amore. 2009. isplovljava i Arsenov novi brod – MS Columbo. Nakon samo pet godina Arsen se odlučuje izgraditi svoj drugi brod – MY Mystic – koji ima 19 komfornih kabina, prostrani salon s barom i dijelom za sjedenje na gornjoj palubi, natkriveni dio s udobnim naslonjačima i foteljama iza salona te ogromnu sunčanu palubu na vrhu broda. Sezone 2018. Mystic dobiva sestrinski brod, MY Relax, dok Columbo na jesen 2017. napušta obiteljsku flotu. No Relax nije posljednji novi brod obitelji Ercegović – već u lipnju 2019. grade sestrinski brod, MY Azzuro. Arsen i njegov najmlađi sin Roko ostali vjerni Mysticu, dok njegovi stariji sinovi Karlo i Paško upravljaju novim brodovima.

Opći podatci: Dužina 42 m, godina gradnje 2015. 17 kabina – 36 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 7 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem.

Ostalo: Paluba za sunčanje (220 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture za cca. 20 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2015

Ukupna dužina (m): 42.00 m

Paluba za sunčanje: 220 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 17

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2
Captain's Dinner

 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija