boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

MY Mystic

Luka Trogir - Srednja Dalmacija

Deluxe

Opis

Priča braće Arsena i Ante Ercegović je priča o uspjehu. Dok je otac Tomislav sa svojim starijim sinom Arsenom krstario dalmatinskim otočjem na malom drvenom brodu Orkanu kako bi svojim gostima pokazali ljepotu ovog djela Hrvatske, njegov mlađi sin Ante prevozio je malim teretnim brodom građevinski materijal s kopna na otoke. Tek 2003. godine i Ante se okreće turizmu te danas s ponosom upravlja svojim komfornim brodom – MS Amore. 2009. isplovljava i Arsenov novi brod – MS Columbo. Nakon samo pet godina Arsen se odlučuje izgraditi svoj drugi brod – MY Mystic – koji ima 19 komfornih kabina, prostrani salon s barom i dijelom za sjedenje na gornjoj palubi, natkriveni dio s udobnim naslonjačima i foteljama iza salona te ogromnu sunčanu palubu na vrhu broda. Sezone 2018. Mystic dobiva sestrinski brod, MY Relax, dok Columbo na jesen 2017. napušta obiteljsku flotu. No Relax nije posljednji novi brod obitelji Ercegović – već u lipnju 2019. grade sestrinski brod, MY Azzuro. Arsen i njegov najmlađi sin Roko ostali vjerni Mysticu, dok njegovi stariji sinovi Karlo i Paško upravljaju novim brodovima.

Opći podatci: Dužina 42 m, godina gradnje 2015. 17 kabina – 36 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 7 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem.

Ostalo: Paluba za sunčanje (220 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture za cca. 20 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

Dodatno
Kategorija: Deluxe
Max. 36 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.

Detalji

Godina gradnje: 2015
Ukupna dužina (m): 42.00 m
Paluba za sunčanje: 220 m2
WiFi Internet: Besplatno
Kabine
Dvokrevetne kabine: 15
Trokrevetne kabine: 2
Jednokrevetne kabine: 0
Četverokrevetne kabine: 0
Kabine s kupaonicom: Da
Klima uređaj: Da
Dodaci
Tuš/wc: 2Captain's Dinner

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija

Kalendar raspolživosti

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose u sezoni 2024. 42 € po osobi i tjednu, te 21 € za djecu do 12 godina; a u sezoni 2025. 49 € po osobi i tjednu, te 24 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

  • Rute iz luke Trogir: T3, TD, T7, T1