MS Kruna Mora

Kategorija: Comfort Plus
Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 28 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Kapetan Damir Kordić dugi niz godina je dijelio kormilo Vile sa svojim mlađim bratom Joškom i vozio svoje goste kroz kvarnersko otočje. Kada se odlučio za kupovinu većeg broda, upušta se u potragu i tako u Grčkoj pronalazi Krunu Mora (na engleskom „Sea Crown“), koja je dužinom od gotovo 44 metra najduži drveni brod naše flote. Nakon što je Damir – koji je dio duge tradicije kapetana iz mjesta Supetarska Draga na otoku Rabu – svojom Krunom Mora nekoliko godina plovio južnom Dalmacijom i Crnom Gorom te dvije godine polazio iz Rijeke i plovio Kvarnerom, od sezone 2017. isplovljava iz Zadra i svojim gostima približava čari sjeverne i srednje Dalmacije.

Opći podatci: Dužina 43,75 m, godina gradnje 1964, rekonstrukcija 2000 i 2007. 14 kabina – 27 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj. Kabine u potpalublju su malo prostranije dok su kabine na palubi modernije opremljene.

Potpalublje: 1 dvokrevetna kabina s francuskim ležajem, 5 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima, 1 jednokrevetna kabina s francuskim ležajem (125 cm širine).

Glavna paluba: 1 dvokrevetna kabina s odvojenim ležajima.

Gornja paluba: 4 kabine s francuskim ležajem, 2 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima.

Ostalo: Paluba za sunčanje (250 m²) sa 20 ležaljki, madraci za sunčanje za 6 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za cca. 30 osoba na glavnoj palubi, klimatizirani salon za 35 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 18

 

Detalji

Godina gradnje: 1964

Obnovljeno: 2007

Ukupna dužina (m): 43.75 m

Paluba za sunčanje: 250 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 12

Trokrevetne kabine: 1

Jednokrevetne kabine: 1

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2


 

Lokacija

Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija


Luka Zadar

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija