MS Kruna Mora

Kategorija: Comfort Plus
Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 35 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Kapetan Damir Kordić dugi niz godina je dijelio kormilo Vile sa svojim mlađim bratom Joškom i vozio svoje goste kroz kvarnersko otočje. Kada se odlučio za kupovinu većeg broda, upušta se u potragu i tako u Grčkoj pronalazi Krunu Mora (na engleskom „Sea Crown“), koja je dužinom od gotovo 44 metra najduži drveni brod naše flote. Nakon što je Damir – koji je dio duge tradicije kapetana iz mjesta Supetarska Draga na otoku Rabu – svojom Krunom Mora nekoliko godina plovio južnom Dalmacijom i Crnom Gorom te dvije godine polazio iz Rijeke i plovio Kvarnerom, od sezone 2017. isplovljava iz Zadra i svojim gostima približava čari sjeverne i srednje Dalmacije.

Opći podatci: Dužina 43,75 m, godina gradnje 1964, rekonstrukcija 2000 i 2007. 16 kabina – 35 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj. Kabine u potpalublju su malo prostranije dok su kabine na palubi modernije opremljene.

Potpalublje: 1 četverokrevetna kabina s francuskim ležajem i dva odvojena kreveta, 1 trokrevetna kabina s francuskim ležajem i trećim krevetom pored, 1 trokrevetna kabina s odvojenim ležajima, 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 1 jednokrevetna kabina s francuskim ležajem (125 cm širine).

Glavna paluba: 2 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima.

Gornja paluba: 4 kabine s francuskim ležajem, 2 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima.

Ostalo: Paluba za sunčanje (250 m²) sa 20 ležaljki, madraci za sunčanje za 6 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za cca. 30 osoba na glavnoj palubi, klimatizirani salon za 35 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 18

 

Detalji

Godina gradnje: 1964

Obnovljeno: 2007

Ukupna dužina (m): 43.75 m

Paluba za sunčanje: 250 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 12

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 1

Četverokrevetne kabine: 1

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2


 

Lokacija

Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija


Luka Zadar

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišna pristojba i obvezne lučke naknade nisu uključene u cijenu krstarenja.

Za krstarenja iz Rijeke, Zadra i Trogira ukupan iznos od 28 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 14 eura) plaća se pri ukrcaju na brod. Iznimno za krstarenja do/od Dubrovnika boravišna pristojba i lučke naknade iznose 35 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 17 eura).

Top

All rights reserved © 2005-2022 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija