boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

MY Vilma

Luka Trogir - Srednja Dalmacija

Premium

Opis

Prije više od pedeset godina, Srećko Novaković počinje svojim brodom Pravedan voziti turiste uzduž hrvatskog otočja. Njegov sin Mario, bivši profesionalni nogometaš, mu pomaže u radu. Mario je dugo razmišljao kako da svojim gostima pružaju još više komfora. Kako se jedan „mali“ brod kao što je Pravedan ne može samo tako povećati, on se odlučuje izgraditi novi brod, i to komfornu motornu jahtu bez jarbola – MY Vilmu. Brod ovakve konstrukcije pruža velike prednosti u odnosu na jedrenjake; Vilma primjerice bez problema može proći ispod mostova, koji su inače za većinu brodova s jarbolima preniski. Jedan od takvih je most preko rijeke Neretve kod Rogotina, koji je čak i za mali Pravedan, visok „samo“ 15 metara, za jedan metar prenizak. Svojom osobitom konstrukcijom Vilma može voziti našu rutu T5 deltom Neretve sve do Metkovića, na korak do Mostara. Tijekom zime 2018./2019. Mario gradi novi brod i kormilo Vilme predaje svom sinu Antoniju, koji je već u mladoj dobi krenuo nautičkim stopama svog djeda i oca. Zahvaljujući komforu koji pruža, ali i srdačnom gostoprimstvu obitelji Novaković, Vilma je jedan od najomiljenijih brodova naše flote.

Opći podatci: Dužina 30 m, godina gradnje 2012. 13 kabina – 28 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, klima uređaj, LCD TV i sef.

Potpalublje: 2 kabine s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 5 kabina s francuskim ležajem.

Gornja paluba: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, koji se u 2 kabine po želji mogu spojiti.*

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (200 m²) sa 16 ležaljki i 10 madraca za sunčanje, stolovi sa klupama ili stolicama za 16 osoba na glavnoj palubi, te za 12 osoba na gornjoj palubi, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi, klimatizirani salon za 28 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 17

Dodatno
Kategorija: Premium
Max. 28 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.

Detalji

Godina gradnje: 2012
Ukupna dužina (m): 30.00 m
Paluba za sunčanje: 200 m2
WiFi Internet: Besplatno
Kabine
Dvokrevetne kabine: 11
Trokrevetne kabine: 2
Jednokrevetne kabine: 0
Četverokrevetne kabine: 0
Kabine s kupaonicom: Da
Klima uređaj: Da
Dodaci
Wc: 2


Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija

Kalendar raspolživosti

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose u sezoni 2024. 42 € po osobi i tjednu, te 21 € za djecu do 12 godina; a u sezoni 2025. 49 € po osobi i tjednu, te 24 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

  • Rute iz luke Trogir: T3