MS Aria

Kategorija: Premium
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Premium
Max. 38 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Kapetan Jure Tomaš pripada sa svojim brodom, MS Planka, već od 1998. godine našoj floti. Njegov je sin Marin također položio kapetanski ispit i tako 2014. godine Jure i Marin odlučuju zajedno izgraditi novi brod. Rezultat zajedničkog pothvata je vrijedan svake pohvale – u lipnju 2016. veličanstvena MS Aria visoka 32 metra isplovljava po prvi put. Motor jačine od 675 KS omogućava joj najveću brzinu od 12 čvorova, dok je normalna putna brzina oko 8-9 čvorova. Gosti unatoč tome mogu u miru uživati u ljepoti Jadrana i njegovih otoka. Nakon tri godine, Jure preuzima kormilo Arie od svog sina Marina kako bi se on posvetio novogradnji MY Alphi koja od sezone 2020. pojačava našu flotu u Rijeci. Ime „Aria“ inače ne potječe od operne arije ili talijanske riječi za vjetar, već od naziva za „vrijeme“ u dalmatinskom dijalektu.

Opći podatci: Dužina 43,50 m, godina gradnje 2016. 18 kabina – 38 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/WC i klima uređaj.

Potpalublje: 2 trokrevetne kabine s dva odvojena kreveta i trećim krevetom iznad, 2 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti*, 4 kabine s francuskim ležajem. Potpalublje opremljeno je ventilacijskim sustavom koji osigurava cirkuliranje svježeg zraka čak kada su brodski prozori zatvoreni.

Glavna paluba: 6 kabina s francuskim ležajem.

Gornja paluba: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti.*

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Dvije palube za sunčanje (ukupno 290 m²) sa 36 ležaljki i pomičnim tendama, stolovi sa klupama i stolicama za 38 osoba u natkrivenom dijelu glavne palube iza salona, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi, klimatizirani salon za 38 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 20

 

Detalji

Godina gradnje: 2016

Ukupna dužina (m): 43.50 m

Paluba za sunčanje: 250 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 16

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija