MS Planka

Kategorija: Comfort Plus
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 26 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Jure Tomaš je ugradnjom novog motora u svoju Planku započeo kompletnu rekonstrukciju broda. Salon, kabine i palubu je odstranio i nakon što je ostao samo trup, Jure se zajedno sa iskusnim brodograditeljima baca na posao – ugradnju novih kabina, većinu njih na palubi, od kojih je svaka opremljena sa tušem/WC-om i individualno podesivim klima uređajima. Već odavno je Planka jedan od najpoželjnijih drvenih brodova naše flote, a na nekoliko termina je posebno rezervirana za nudiste. Iako je na ljeto 2016. novi brod obitelji – motorni jedrenjak MS Aria – isplovio po prvi put, Jure ostaje vjeran svojoj Planki, dok njegov sin Marin upravlja Ariom. Sezone 2019. kolo sreće se okreće i uloge se mijenjaju – Marin preuzima gradnju MY Alphe, koja od sezone 2020. nadopunjuje našu flotu, a Jure preuzima kormilo MS Aria. Planku je na kraju sezone 2019. kupila obitelj Marasović iz Krila Jesenice koja je već nekoliko godina bila u našoj floti s MS Jerkić. Dok je otac Ivica na čelu Planke, njegov sin Jerko preuzeo je zapovjedništvo nad Jerkićem.

Opći podatci: Dužina 27,30 m, godina gradnje 1957, rekonstrukcija 2005. 11 kabina – 26 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 4 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Glavna paluba: 3 dvokrevetne kabine s krevetima na kat.

Gornja paluba: 4 kabine s francuskim ležajem.

Ostalo: Paluba za sunčanje (100 m²) sa 16 ležaljki, stolovi sa klupama za cca. 14 osoba na palubi, klimatizirani salon za 26 osobe.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 14

 

Detalji

Godina gradnje: 1957

Obnovljeno: 2005

Ukupna dužina (m): 27.30 m

Paluba za sunčanje: 100 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 7

Trokrevetne kabine: 4

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija