MY Relax

Kategorija: Deluxe
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Prije sada već 43 godine, 1978., mladi Arsen zajedno sa svojim ocem Tomislavom počinje krstariti dalmatinskim otočjem na malom drvenom brodu Orkanu kako bi svojim gostima pokazali ljepotu ovog djela Hrvatske. Tomislav se tek prije nekoliko godina povukao u zasluženu mirovinu, a Arsen i njegova tri sina Karlo, Paško i Roko su već odavno položili kapetanski ispit te upravljaju obiteljskim brodovima. Nakon porinuća MY Mystica u srpnju 2015. godine, u kolovozu 2018. i MY Relax postaje dio Rivine flote. Relax raspolaže 19 komfornim kabinama, prostranim salonom s barom i separeom na gornjoj palubi, natkrivenim dijelom s udobnim naslonjačima i foteljama iza salona te ogromnom sunčanom palubom na vrhu broda. MY Relax nije posljednji novi brod obitelji Ercegović pošto već u lipnju 2019. grade sestrinski brod – MY Azzuro. Dok Karlo upravlja Relaxom, a Paško Azzurom, Arsen i Roko ostaju vjerni Mysticu.

Opći podatci: Dužina 46 m, godina gradnje 2018. 19 kabina – 40 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu i klima uređaj.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 6 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima, 5 kabina s francuskim ležajem.

Ostalo: Paluba za sunčanje (220 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture za cca. 40 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2018

Ukupna dužina (m): 46.00 m

Paluba za sunčanje: 220 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 17

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2


 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija