boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

MY Solaris

Luka Trogir - Srednja Dalmacija

Deluxe

Opis

Kapetan Ante Vuković je – iako 36 godine mlad – već odavno iskusni pomorac! Sa samo 26 godina postao je najmlađi prvi časnik u povijesti Hrvatske i sve do zime 2017. vozio je tanker dug 350 metara svjetskim morima. Ante kupuje MS Mirabelu 2013. godine od svog ujaka Silvija, koji sada upravlja MY Vitom. Godine 2017. Mirabelu prepušta svom mlađem bratu Luki, koji sada njom upravlja zajedno sa svojom ženom Teom. U međuvremenu, Ante na jesen 2016. počinje graditi skroz novi brod – luksuznu motornu jahtu Solaris dugu 44 metra. Početkom sezone 2018., Solaris pravovremeno isplovljava po prvi put. Ovo nije samo jedan od najdužih brodova naše flote, nego istovremeno i jedan od najkomfornijih, s puno prostora za svakog gosta. Uređenje salona i kabina preuzela je uglavnom kapetanova žena Annamarija, koja kao vizažistica ima puno smisla i za najsitnije detalje. Ona je često na brodu, povlači konce u pozadini i osobno se brine za dobrobit svih gostiju.

Opći podatci: Dužina 44 m, godina gradnje 2018. 19 kabina – 39 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, klima uređaj, LCD-TV, sef i mali pisaći stol.

Potpalublje: 4 kabine s francuskim ležajem, 4 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti.*

Glavna paluba: 2 kabine s francuskim ležajem, 5 dvokrevetnih kabina s odvojenim krevetima, 3 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti*, 1 trokrevetna kabina s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (250 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za 40 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

Dodatno
Kategorija: Deluxe
Max. 39 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.

Detalji

Godina gradnje: 2018
Ukupna dužina (m): 44.00 m
Paluba za sunčanje: 250 m2
WiFi Internet: Besplatno
Kabine
Dvokrevetne kabine: 18
Trokrevetne kabine: 1
Jednokrevetne kabine: 0
Četverokrevetne kabine: 0
Kabine s kupaonicom: Da
Klima uređaj: Da
Dodaci
Wc: 3


Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija

Kalendar raspolživosti

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose u sezoni 2024. 42 € po osobi i tjednu, te 28 € za djecu do 12 godina; a u sezoni 2025. 49 € po osobi i tjednu, te 24 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

  • Rute iz luke Trogir: T3, T1