MY Solaris

Kategorija: Deluxe
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 39 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Kapetan Ante Vuković je – iako 34 godine mlad – već odavno iskusni pomorac! Sa samo 26 godina postao je najmlađi prvi časnik u povijesti Hrvatske i sve do zime 2017. vozio je tanker dug 350 metara svjetskim morima. Ante kupuje MS Mirabelu 2013. godine od svog ujaka Silvija, koji sada upravlja MY Vitom. Godine 2017. Mirabelu prepušta svom mlađem bratu Luki, koji sada njom upravlja zajedno sa svojom ženom Teom. U međuvremenu, Ante na jesen 2016. počinje graditi skroz novi brod – luksuznu motornu jahtu Solaris dugu 44 metra. Početkom sezone 2018., Solaris pravovremeno isplovljava po prvi put. Ovo nije samo jedan od najdužih brodova naše flote, nego istovremeno i jedan od najkomfornijih, s puno prostora za svakog gosta. Uređenje salona i kabina preuzela je uglavnom kapetanova žena Annamarija, koja kao vizažistica ima puno smisla i za najsitnije detalje. Ona je često na brodu, povlači konce u pozadini i osobno se brine za dobrobit svih gostiju.

Opći podatci: Dužina 44 m, godina gradnje 2018. 19 kabina – 39 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, klima uređaj, LCD-TV, sef i mali pisaći stol.

Potpalublje: 4 kabine s francuskim ležajem, 4 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti.*

Glavna paluba: 2 kabine s francuskim ležajem, 5 dvokrevetnih kabina s odvojenim krevetima, 3 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti*, 1 trokrevetna kabina s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (250 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za 40 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2018

Ukupna dužina (m): 44.00 m

Paluba za sunčanje: 250 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 18

Trokrevetne kabine: 1

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 3


 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 14 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija