Rute Z7

Ruta: Ekskluzivna kapetanova ruta – preporuka za individualne goste!
rezerviraj sad
 

Opis

 


Nije jednostavno iz ureda osmisliti rute koje će se pokazati idealnima tijekom čitave sezone. Nakon što ih oglasimo u katalogu, kapetan ih mora slijediti. U svakom slučaju, naša krstarenja odvijaju se između tisuće otoka i ne mogu se držati preciznog rasporeda poput švicarskih željeznica već se moraju prilagođavati prirodi. Kako je moguće uskladiti obavezu prema turoperatoru koji mora opisati program putovanja za katalog s trenutnim iskustvom koje često nalaže donošenje spontanih odluka o primjerice zadržavanju u skrovitoj uvali za plivanje ili odabir malog ribarskog mjesta za pristanište čije se ime nikada neće pojaviti u tiskanom izdanju programa? Ostavite neka kapetan odlučuje spontano i bez obaveze pridržavanja unaprijed predviđenog programa, neka on sastavi svoju rutu uzimajući u obzir vremensku prognozu i neka pokaže gostima svoja omiljena mjesta i skrivene dragulje izvan ovih ruta. Ovo je želja kapetana koji nam često govore: „Najsretniji od naših čarter gostiju su oni s kojima razgovaramo o programu i zajedno planiramo rutu.“.

Kako bismo to omogućili i za goste koji rezerviraju svoja krstarenja individualno, a ne kao dio čarter grupe, poslušali smo preporuke svojih gostiju i kapetana te ponudili posebnu Kapetanovu turu, nošenu krilaticom „Vjerujmo kapetanu, on će osmisliti zanimljivu rutu za nas jer najzad, on najbolje pozna hrvatske otoke i more!“.
Ruta:
Ekskluzivna kapetanova ruta – preporuka za individualne goste!
Kapetanova ruta iz Zadra:

* Od 11:30 do 13:00 sati vrijeme ukrcaja u luci Zadar.
* Itinerer nije fiksno utvrđen već ga kapetan prilagođava na svoj način. Uzimajući u obzir vrijeme i uvjete na moru, pokazat će vam svoja najomiljenija mjesta i uvale.
* Najmanje dva noćenja u skrovitim uvalama i malim ribarskim mjestima
* Najviše tri noćenja u većim gradovima koji se posjećuju i prema ruti Z2, po mogućnosti ne istovremeno kada i drugi brodovi.
* Grupa će izbjegavati što je više moguće susrete s grupama s drugih brodova i izbjegavat će podudaranja što se tiče mjesta noćenja.
Što je uključeno…
* Osmodnevno krstarenje u skladu s itinererom
* Polupansion (uključena je večera na dan ukrcaja, doručak i ručak ili večera narednih dana vašeg krstarenja)
* Zakuska dobrodošlice
* Kapetanova večera
* Predstavnici vama na usluzi tijekom ukrcavanja i iskrcavanja
* Vođeno razgledavanje Zadra


Galerija slika

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišna pristojba i obvezne lučke naknade nisu uključene u cijenu krstarenja.

Za krstarenja iz Rijeke, Zadra i Trogira ukupan iznos od 28 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 14 eura) plaća se pri ukrcaju na brod. Iznimno za krstarenja do/od Dubrovnika boravišna pristojba i lučke naknade iznose 35 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 17 eura).

07. Svibanj 2022

06. Kolovoz 2022

27. Kolovoz 2022

Top

All rights reserved © 2005-2021 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija