O nama O nama

O nama

I.D. Riva Tours – Specijalist za putovanja u Hrvatsku

O nama

• Stručnost i iskustvo od 1994.

• Vodeći specijalist za putovanja u Hrvatskoj za njemačko i austrijsko tržište.

• Više od 20 zaposlenih u našem sjedištu u Münchenu.

• Naše ljubazno osoblje smjesta odgovara na telefonske pozive i najbolje poznaje Hrvatsku kao odredište za odmor. Nema anonimne službe za korisnike i dugog čekanja na telefonskoj liniji.

• Više od 100 zaposlenih na terenu u Hrvatskoj.

• Ne šaljemo vas samo na putovanje, već vam pružamo podršku i u fazi planiranja putovanja, a tijekom boravka pomažemo vam rješavati poteškoće i savjetujemo vas.

• Provjerili smo kvalitetu svakog hotela, kuće za odmor ili apartmana i odabrali najbolje za vas.

• Imamo ekskluzivne ugovore neposredno sa svim pružateljima usluga. Osobno poznajemo sve vlasnike kuća za odmor i apartmana te kapetane naših brodova.


Prije putovanja

• Stručan savjet dobit ćete pozivom na broj +49/89/23 11 000 ili u pouzdanoj lokalnoj turističkoj agenciji.

• Hrvatska nudi raznovrsne mogućnosti smještaja, no mi smo odabrali najbolje za vas. U našoj ponudi pronaći ćete širok raspon mogućnosti za predivno putovanje u Hrvatskoj.

• Putni dokumenti sastoje se od vaučera i raznih informacija s opisom puta do rezerviranog smještaja. Osim toga naći ćete i korisne savjete za vaše putovanje i boravak u Hrvatskoj.


Putujete li

...automobilom

• U vašem vaučeru navedene su sve neophodne upute o tome kako stići do odredišta.

• Odaberete li krstarenje, rado ćemo vam rezervirati mjesto u čuvanom parkiralištu dok ste na krstarenju. Naši predstavnici u polazišnoj luci pomoći će vam s ukrcavanjem prtljage na brod.


...zrakoplovom

• Naša ponuda uključuje čarter letove i linijske letove. Rezervirate li let i smještaj preko I.D. Rive Toursa, u ukupnu cijenu uključen je i organiziran prijevoz do smještaja. U zračnoj luci dočekat će vas naši predstavnici i uputiti vas dalje.

• Naravno, možete iznajmiti automobil koji će vas dočekati u zračnoj luci prilikom dolaska.

• Želite li rezervirati let izravno od aviokompanije: možete također odabrati prijevoz do svojeg smještaja koji ste rezervirali preko I.D. Rive Toursa.


Na odmoru

• Naši stručni predstavnici prisutni su na licu mjesta kako bi se pobrinuli za vas na lokalnoj razini. Sve korisne informacije i brojevi telefona navedeni su u vašem vaučeru. Stoga, uvijek možete računati na svojeg predstavnika koji je dostupan svakog dana od 0 do 24 za hitne slučajeve! Budete li smješteni na dalmatinskim otocima, naši predstavnici dostupni su telefonom. Za hitne slučajeve, na raspolaganju su 24 sata dnevno.

• Smještaj prisutan u našoj ponudi udovoljava strogim uvjetima. Najbolji smještaj iz širokog raspona ponude biramo na temelju svojeg dugogodišnjeg iskustva. Unatoč tome što je smještaj koji nudimo na izvanrednoj razini, na raspolaganju su i povoljnije kuće za odmor. U svakom slučaju strogo pazimo da cijena smještaja odgovara vrijednosti za novac.

• Naši će vam predstavnici ponuditi raznolike izlete. Najistaknutiji su klasični jednodnevni izleti iz Istre u Veneciju ili u Postojnsku jamu ili „fish picnic“ brodom, popularan uzduž čitave obale. Između ostalog, možete posjetiti srednjovjekovna mjestašca i gradiće na brežuljcima kao što su Motovun ili Hum, potonji je poznat kao najmanji grad na svijetu. Naravno, Plitvička jezera, jedan od najljepših nacionalnih parkova u Europi također su uključena u naš program. Možete pokušati nešto sasvim različito kao što je Jeep safari na Velebitu ili za željne aktivnog odmora tu je rafting ili kajak na rijeci Zrmanji i Cetini.

• U svojem vaučeru pronaći ćete izvanredne popuste koje možete iskoristiti tijekom svojeg boravka. Primjerice, za naše goste ugovorili smo popust u restoranima u koje osobno zalazimo i preporučujemo. Nadalje, možete kupiti vino od najboljih hrvatskih vinara po povoljnijoj cijeni i ostvariti pravo na 10 % popusta na cijenu ulaznice za uzbudljiv vodeni park Istralandia. Vaš je odmor u dobrim rukama…


Krstarenje

Kada rezervirate krstarenje s I.D. Riva Toursom, dobivate potpunu uslugu po najboljoj cijeni. Naši su kapetani istovremeno i vlasnici brodova i vaši domaćini. Upoznajte skrovite uvale i rtove hrvatskih otoka i osvježite se u bistrom Jadranu. Poslijepodne i navečer prošećite predivnim mediteranskim lukama. Pun pansion ili polupansion uključeni su u cijenu krstarenja. Isto tako, postoji čitav niz aktivnih tura, s naglaskom na vožnje biciklom ili na pješačenje.


Kuće za odmor i apartmani

Kada rezervirate kuću za odmor ili apartman preko I.D. Rive Toursa, nema skrivenih troškova ili dodatne naplate. U cijenu nije uključena samo posteljina, ručnici, boravišna pristojba, struja i voda, uključeno je i završno čišćenje te klima uređaj ako je dostupan. Isto tako, ne tražimo polog jer se naš odnos s gostima temelji na uzajamnom povjerenju.


Hoteli & turistička naselja

Boravišna pristojba i prijava uključene su u cijenu gotovo svih hotela i turističkih naselja. Za mobilne kućice, završno je čišćenje često uključeno u cijenu ili se plaća odmah u trenutku rezerviranja. U nekim se slučajevima prijava i boravišna pristojba plaćaju po dolasku u odredište. Ove potankosti istaknute su u našim opisima kako ne bi došlo do nesporazuma.


Nakon vašeg putovanja

Budući da smo specijalizirani isključivo za putovanja u Hrvatskoj, cilj nam je upoznati svoje goste s ljepotama ove zemlje i sa svim njezinim licima i naličjima. Obradovalo bi nas ako biste podijelili s nama svoje dojmove s putovanja. Molimo vas da podijelite svoje iskustvo i s drugima, primjerice na Facebooku.