boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

Crni

Istra - Crni | Labin 7 km

Opis


Lijepo namještena kuća za odmor za 7 osoba, jedinstvena lokacija s pogledom na more, veliko ograđeno dvorište (1400 m²), bazen i terasa s roštiljem

Mi imamo u ponudi mnogo prekrasnih kuća i svaka od njih je po nečemu posebna, ali ova kuća u selu Crni je specifična zbog svoje jedinstvene lokacije. Nalazi se na 200 m nadmorske visine i nema točke s koje se ne vidi more. More vidite iz kuhinje, kada otvorite vrata u dnevnom boravku imate osjećaj kao da Vam je more odmah pred nosom, a i s novog malog bazena imate pogled na more. No, najljepši pogled na more je ipak iz spavaće sobe u potkrovlju kada ujutro otvorite prozor. Kuća pripada obitelji mornara i to možete primijetiti po mnogim detaljima u i izvan kuće – u velikom dvorištu (1400 m²) se nalazi čak i jedan stari drveni brod.

Kuća za 6-7 osoba: Kuća površine ca. 110 m² podijeljena na dva kata. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak s kaminom, mala kuhinja i blagovaona, jedna dvokrevetna soba i kupaona (tuš/WC). Na ulazu u kuću se nalazi jedna djelomično natkrivena terasa (ca. 25 m²) na kojoj je i roštilj. Na prvom katu dvije dvokrevetne sobe i jedna kupaona (tuš/WC). U većoj sobi (ca. 30 m²) se nalaze tri kreveta za po jednu osobu koja se mogu po želji i spojiti. Klima uređaj je na prvom katu na hodniku i u velikoj sobi.

Bazeni: Molimo Vas obratite pažnju da mogućnost korištenja bazena isključivo ovisi o vremenskim uvjetima te se najćešče mogu koristiti tek od sredine svibnja do kraja rujna. Bazeni nisu grijani, osim ako u opisu nije drugačije navedeno.

Ostalo: besplatan WiFi Internet. Ograđeno dvorište na kojemu je i parkiralište. Kod bazena četiri ležaljke i vanjski tuš. Objekt nije pogodan za grupe mladih.

U cijenu svih naših kuća za odmor i apartmana je uključeno sljedeće:

* posteljina
* ručnici
* završno čišćenje
* boravišna pristojba
* klima uređaj (ukoliko naveden u opisu)
* grijanje (ukoliko navedeno u opisu)
* nije potrebna kaucija

Dodatno
Vrsta smještaja: kuća za odmor
Bazen
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WiFi
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.

Detalji

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
TV
WiFi
Udaljenost do mora: 1,5 km
Udaljenost do trgovine: 1,5 km
Udaljenost do restorana: 500 m
Pećnica
Hladnjak / zamrzivač kombinacija
Perilica za suđe
Roštilj
Vrsta smještaja: kuća za odmor
Dječji krevetić uz nadoplatu (ca. 3 € na dan)
Ležaljke
Parkiralište u dvorištu ili na parceli
Bazen
Perilica za rublje
Nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću


Lokacija

Istra - Istra

Kontakt