boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

MS Maček

Luka Rijeka - Kvarner

Premium

Opis

Izgrađen tek 2004. godine, Maček je jedan od najudobnijih brodova naše flote i predstavlja uspješnu simbiozu čelika i drveta. Iako je trup broda napravljen od čelika, njegova nadgradnja je skoro potpuno drvena kako bi se sačuvala toplina i ugodnost tradicionalnih drvenih jedrenjaka. Maček je 13 godina bio pomno čuvan pod vodstvom kapetana Tea Vukovića iz mjesta Krilo Jesenice. 2016. godine Teo se odlučuje za prodaju broda – i to nikom drugome do samog Poseidonovog kapetana Kristijana Gulića. Bilo nam je važno da Maček ostane dio naše flote, ali i da se preda u prave ruke. A tko bi bio ovdje podobniji nego Kristijan koji je sa svojim vodstvom Poseidona pokazao kako se brod predano njeguje. Tako je nova matična luka Mačeka postala Supetarska Draga na otoku Rabu, a naše rute kroz sjeverni Jadran vozi s polaskom iz Rijeke. Kristijan je prošlih sezona dokazao da su on i Maček savršeni par, što su potvrdili i naši gosti.

Opći podatci: Dužina 35 m, godina gradnje 2004. 16 kabina – 31 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, sef i klima uređaj.

Potpalublje: 8 kabina s francuskim ležajem.
Glavna paluba: 1 dvokrevetna kabina s odvojenim krevetima, 2 dvokrevetne kabine s francuskim ležajem, 1 jednokrevetna kabina.
Gornja paluba: 3 kabine s francuskim ležajem, 1 dvokrevetna kabina s odvojenim krevetima.

Ostalo: Paluba za sunčanje (200 m²) sa 26 ležaljki, stolovi sa klupama za 31 osobe na palubi, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi, klimatizirani salon za 34 osobe.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 20

Dodatno
Kategorija: Premium
Max. 31 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.

Detalji

Godina gradnje: 2004
Ukupna dužina (m): 35.00 m
Paluba za sunčanje: 200 m2
WiFi Internet: Besplatno
Kabine
Dvokrevetne kabine: 15
Trokrevetne kabine: 0
Jednokrevetne kabine: 1
Četverokrevetne kabine: 0
Kabine s kupaonicom: Da
Klima uređaj: Da
Dodaci
Tuš: 1
Wc: 1


Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner

Kalendar raspolživosti

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose u sezoni 2024. 42 € po osobi i tjednu, te 21 € za djecu do 12 godina; a u sezoni 2025. 49 € po osobi i tjednu, te 24 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

  • Rute iz luke Rijeka: R1, R7, R2, RB