MS Maček

Kategorija: Premium
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Premium
Max. 33 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Izgrađen tek 2004. godine, Maček je jedan od najudobnijih brodova naše flote i predstavlja uspješnu simbiozu čelika i drveta. Iako je trup broda napravljen od čelika, njegova nadgradnja je skoro potpuno drvena kako bi se sačuvala toplina i ugodnost tradicionalnih drvenih jedrenjaka. Maček je 13 godina bio pomno čuvan pod vodstvom kapetana Tea Vukovića iz mjesta Krilo Jesenice. 2016. godine Teo se odlučuje za prodaju broda – i to nikom drugome do samog Poseidonovog kapetana Kristijana Gulića. Bilo nam je važno da Maček ostane dio naše flote, ali i da se preda u prave ruke. A tko bi bio ovdje podobniji nego Kristijan koji je sa svojim vodstvom Poseidona pokazao kako se brod predano njeguje. Tako je nova matična luka Mačeka postala Supetarska Draga na otoku Rabu, a naše rute kroz sjeverni Jadran vozi s polaskom iz Rijeke. Kristijan je prošlih sezona dokazao da su on i Maček savršeni par, što su potvrdili i naši gosti.

Opći podatci: Dužina 35 m, godina gradnje 2004. 16 kabina – 33 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu i klima uređaj.

Potpalublje: 8 kabina s francuskim ležajem.
Glavna paluba: 1 dvokrevetna kabina s odvojenim krevetima, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad, 1 jednokrevetna kabina.
Gornja paluba: 3 kabine s francuskim ležajem, 1 dvokrevetna kabina s odvojenim krevetima.

Ostalo: Paluba za sunčanje (200 m²) sa 26 ležaljki, stolovi sa klupama za 33 osobe na palubi, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi, klimatizirani salon za 34 osobe.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 20

 

Detalji

Godina gradnje: 2004

Ukupna dužina (m): 35.00 m

Paluba za sunčanje: 200 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 13

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 1

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš: 1

Wc: 1


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija