MS Mirabela

Kategorija: Comfort Plus
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 26 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Mirabela je već dugo godina u posjedu obitelji Vuković. Silvio je kao kapetan i uz podršku svog starijeg brata Josipa stvorio dugu listu stalnih gostiju, a braći se prije nekoliko godina pridružuju i Josipovi sinovi Ante i Luka. Na ljeto 2013. godine, Silvio predaje odgovornu poziciju kapetana svom nećaku Anti, kako bi se mogao posvetiti izgradnji svog novog broda – MY Vita. Nakon samo četiri godine, Ante predaje kormilo svom mlađem bratu Luki, kako bi se i on brinuo o izgradnji svog novog broda – MY Solarisa. Kao i njegovom ocu Josipu, ujaku Silviju i djedu Anti, Luki je plovidba morem u krvi. Od 2018. godine, Lukina žena Tea je šefica kuhinje i brine se za dobrobit gostiju. Kod Tee i Luke uvijek ste u dobrim rukama – u to možete biti sigurni – jer je u obitelji Vuković gostoprimstvo, kao i plovidba, dio obiteljske tradicije.

Opći podatci: Dužina 25,50 m, godina gradnje 1950, rekonstrukcija 2005. 11 kabina – 26 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Glavna paluba: 2 dvokrevetne kabine sa krevetima na kat, 4 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Gornja paluba: 5 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat.

Ostalo: Paluba za sunčanje (100 m²) sa 14 ležaljki, 2 stola sa klupama za 18 osoba na glavnoj palubi, klimatizirani salon za 26 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 15

 

Detalji

Godina gradnje: 1950

Obnovljeno: 2005

Ukupna dužina (m): 25.50 m

Paluba za sunčanje: 100 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 7

Trokrevetne kabine: 4

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 1Galerija slika

 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija