MS Sagena

Kategorija: Premium
Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Premium
Max. 18 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Sagena je jedan od osnivačkih članova Rivine flote. Izgrađen 1991. godine, već u ranoj mladosti od 15 godina ovaj brod potpuno je rekonstruiran. Prijašnjih 13 kabina pretvoreno je u prostranih 8 kabina, a s dovoljno prostora za svakog gosta, bilo u salonu ili na palubi, ovaj je brod nesumnjivo jedan od najkomfornijih drvenih jedrenjaka na Jadranu. Od 2015. godine, vlasnik Sagene je Joško Kordić, koji je nekim od naših gostiju sigurno poznat sa MS Vile. Ovaj motorni jedrenjak zaista nisu mogle preuzeti bolje ruke – Joško investira svake zime puno novca, truda i ljubavi u svoj brod. Tako je među ostalom za sezonu 2017. kompletno renovirao i preuredio kupaonice svih kabina. Inače, ljeti su njegova žena Martina i njegove kćeri Marieta i Lola često uz njega te se brinu za čistoću broda i dobrobit gostiju.

Opći podatci: Dužina 31 m, godina gradnje 1991, rekonstrukcija 2007. 8 kabina – 18 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 1 kabina s francuskim ležajem, 1 trokrevetna kabina s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad, 2 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima.

Glavna paluba: 2 kabine s francuskim ležajem.

Gornja paluba: 1 kabina s francuskim ležajem, 1 trokrevetna kabina s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Ostalo: Paluba za sunčanje (100 m²) sa 18 ležaljki, stol sa klupama za cca. 14 osoba u natkrivenom dijelu glavne palube iza salona, klimatizirani salon za 18 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 10

 

Detalji

Godina gradnje: 1991

Obnovljeno: 2007

Ukupna dužina (m): 31.00 m

Paluba za sunčanje: 100 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 6

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 1


 

Lokacija

Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija


Luka Zadar

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija