MS Azimut

Kategorija: Premium
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Premium
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Obitelj Ercegović može se osvrnuti na preko 40 godina iskustva u nautičkom turizmu. Dok su 1980. godine započeli s drvenim motornim jedrenjakom Providnost, sada imaju ponosnu obiteljsku flotu od četiri komforna broda. Mladi kapetan Dražen Ercegović koordinira dugo uvježbane posade i naravno i sam preuzima kormilo, dok njegova majka Ivanka uvijek budno pazi da sve bude u najboljem redu na brodu. Inače, naziv MS Azimut nije slučajno. "Azimut" je pojam iz astronomije koji ima veliko značenje u navigaciji brodova. Stoga možete biti sigurni da ćete uvijek sigurno stići na svoje odredište. 2019. godine kompletno su renovirane kupaonice u svim kabinama, obnovljene su palube od tikovine i izgrađena platforma za kupanje na krmi. Novi klima uređaj postavljen je 2020. godine, a salon će biti kompletno renoviran za sezonu 2022.

Opći podaci: Duljina 33 m, izgrađeno 2006. godine, renovirano 2019.–2022. 40 kreveta u 18 kabina s tušem/WC i individualno kontroliranim klima uređajem.

Potpalublje: 6 dvokrevetnih kabina s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.
Glavna paluba: 3 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, 1 dvokrevetna kabina s francuskim ležajem.
Gornja paluba: 2 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, 2 dvokrevetne kabine s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Ostalo:

Krmeni dio gornje palube (50 m²) sa 15 ležaljki, stolovima i stolicama za 15 osoba, jacuzzijem za 4 osobe i tendom. Sunčana paluba (90 m²) sa 10 madraca za sunčanje, klupa za 5 osoba na gornjoj palubi ispred kormilarnice, klupe u pramčanom dijelu glavne palube za 9 osoba, dva stola s klupama i stolicama za 15 osoba na glavnoj paluba iza salona, platforma za kupanje na krmi, salon sa klima uređajem za 40 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2006

Obnovljeno: 2022

Ukupna dužina (m): 33.00 m

Paluba za sunčanje: 140 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 14

Trokrevetne kabine: 4

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 1


 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija