MS Sveti Vid

Kategorija: Comfort Plus
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 37 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Ovaj je ponosni i komforni jedrenjak dugi niz godina bio neizostavni član naše flote, dok se njegovi bivši vlasnici prije nekoliko godina nisu odlučili za neki drugi oblik krstarenja. Na jesen 2016. se odlučuju prodati svoj brod i to baš našem Marinu Mladinu (zvan Čičak zbog svoje brade), dugogodišnjem kapetanu broda Otac Luka, kojeg je upravljao svega 11 godina. Čičak i njegov sin Marin su u zimi 2016./2017. godine Sveti Vid temeljno obnovili i to bez tuđe pomoći. U svim kabinama kompletno su renovirali kupaonice, a salon preuredili od poda do stropa. Kod dekoracije salona je naravno pomogla i njegova supruga Nina, što se može vidjeti na prvi pogled. Dok kapetan Čičak sigurnom rukom upravlja Svetim Vidom kroz jadransko more, njegov sin Marin se brine o dobrobiti gostiju i pazi da je na brodu sve u najboljem redu.

Opći podatci: Dužina 35,50 m, godina gradnje 1955, rekonstrukcija 2017. 16 kabina – 37 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Glavna paluba: 3 dvokrevetne kabine s krevetima na kat, 1 trokrevetna kabina s francuskim ležajem (140 cm širine) i trećim krevetom iznad, 2 dvokrevetne kabine s krevetima na kat (donji ležaj od 124 cm širine pogodan je i za dvoje djece do 11,99 godina; npr. idealno kada jedna odrasla osoba putuje s dvoje djece).

Gornja paluba: 2 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, 4 kabine s francuskim ležajem (140 cm širine), 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem (130 cm širine) i trećim krevetom iznad, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem (140 cm širine) i trećim krevetom iznad.

Ostalo: Paluba za sunčanje (150 m²) sa 40 ležaljki, stolovi sa klupama za cca. 10 osoba na gornjoj palubi. Klimatizirani salon za 40 osoba, stolovi sa klupama za cca. 24 osobe u natkrivenom dijelu glavne palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 24

 

Detalji

Godina gradnje: 1955

Obnovljeno: 2017

Ukupna dužina (m): 35.50 m

Paluba za sunčanje: 150 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 11

Trokrevetne kabine: 5

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija