MY Azzurro

Kategorija: Deluxe
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Prije 44 godine, 1978. godine, mladi Arsen i njegov otac Tomislav na svom malom drvenom brodu Orkan turistima su počeli pokazivati ljepote dalmatinskih otoka. I dok je Tomislav tek prije nekoliko godina otišao u mirovinu, Arsen i njegova tri sina Karlo, Paško i Roko – svi su već odavno stekli kapetanski brevet – upravljaju s tri obiteljska broda. Nakon porinuća MY Mystic u srpnju 2015., MY Relax smo primili u našu flotu u kolovozu 2018. Međutim, Relax nije ostao biti posljednji novi brod koji je izgradila obitelj Ercegović, jer je dobio sestrinski brod istog dizajna – "MY Azzurro" – u lipnju 2019. Kao i MY Relax, MY Azzurro također ima 19 udobnih kabina, prostrani salon s barom i prostorom za sjedenje na gornjoj palubi, udobne, garniture za sjedenje u natkrivenom prostoru iza salona, te ogromnu sunčanu palubu. I dok je Karlo na čelu Relaxa, a Paško Azzurra, Arsen i Roko ostat će vjerni svom Mysticu.

Opći podatci: Dužina 46 m, godina gradnje 2019. 19 kabina – 40 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu i klima uređaj.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 6 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima, 5 kabina s francuskim ležajem.

Ostalo: Paluba za sunčanje (220 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture za cca. 30 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2019

Ukupna dužina (m): 46.00 m

Paluba za sunčanje: 220 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 17

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 2


 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija