boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

MY Alpha

Luka Rijeka - Kvarner

Deluxe

Opis

Počinjemo s anegdotom iz 2005. godine – tada 11-godišnji Marin Tomaš bio je na brodu MS Planka svog oca Jure tijekom školskih praznika. Nakon što je mornar dobro očistio sve prozore salona, Marin je izašao iz mora i mokrim rukama potapšao prozore. U međuvremenu – gotovo 20 godina kasnije – Marin je odavno postao iskusni kapetan luksuzne jahte. Marin je izrastao iz djetinjstva, kasnije je sam držao kormilo Planke u svojim rukama, a potom je bio na čelu MS Aria tri godine, dok nije odlučio izgraditi vlastiti brod. Gotovo 50 m duga MY Alpha iznimno je udobna i elegantna jahta koja nudi obilje prostora za svakog pojedinog gosta. I dok vas Kapetan Marin vodi najljepšim mjestima i uvalama sjevernog Jadrana, možete pocrnjeti na sunčanoj palubi, opustiti se u bazenu za osvježenje s morskom vodom ili uživati u hladnom piću u hladu natkrivenog, udobnog lounge prostora.

Opći podatci: Dužina 48,5 m, godina gradnje 2020. 19 kabina – 40 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, LCD TV, sef i klima uređaj.

Potpalublje: 6 dvokrevetnih kabina s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti. * 2 trokrevetne kabine s odvojenim krevetima, od kojih se dva može spojiti. *

Glavna paluba: 2 kabine s francuskim ležajem, 9 dvokrevetnih kabina s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti. *

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Dvije palube za sunčanje (ukupno gotovo 500 m²) sa 40 ležaljki i pomičnim tendama, malim bazenom za osvježenje (morska voda, 2,50 x 4,50 m)s tušem, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture za cca. 40 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

Dodatno
Kategorija: Deluxe
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.

Detalji

Godina gradnje: 2020
Ukupna dužina (m): 48.00 m
Paluba za sunčanje: 270 m2
WiFi Internet: Besplatno
Kabine
Dvokrevetne kabine: 17
Trokrevetne kabine: 2
Jednokrevetne kabine: 0
Četverokrevetne kabine: 0
Kabine s kupaonicom: Da
Klima uređaj: Da
Dodaci
Wc: 1


Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner

Kalendar raspolživosti

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose u sezoni 2024. 42 € po osobi i tjednu, te 21 € za djecu do 12 godina; a u sezoni 2025. 49 € po osobi i tjednu, te 24 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

  • Rute iz luke Rijeka: RB, R1