MY Alpha

Kategorija: Deluxe
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Kapetan Jure Tomaš pripada sa svojim brodom, MS Planka, već od 1998. godine, našoj floti. Njegov je sin Marin također položio kapetanski ispit i tako Jure i Marin donose odluku za sezonu 2016. godine zajedno izgraditi novi brod: MS Ariu. Tri godine je Marin bio za kormilom Arie, dok je Jure ostao vjeran svojoj Planki. Naposlijetku ju ipak odlučuje prodati i preuzeti kormilo Arie, dok se Marin posvećuje izgradnji novog broda, MY Alphe, koja od sezone 2020. nadopunjuje našu flotu u Rijeci. S dužinom od 50 metara, Alpha je vrlo komforna i elegantna jahta koja svakom svom gostu osigurava dovoljno prostora. Dok ste na putu prema najljepšim mjestima i uvalama sjevernog Jadrana, možete se sunčati na palubi, opustiti u jacuzziju ili popiti osvježavajuće piće u hladu natkrivenog salona.

Opći podatci: Dužina 48,5 m, godina gradnje 2020. 19 kabina – 40 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, LCD TV, sef i klima uređaj.

Potpalublje: 6 dvokrevetnih kabina s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti. * 2 trokrevetne kabine s odvojenim krevetima, od kojih se dva može spojiti. *

Glavna paluba: 2 kabine s francuskim ležajem, 9 dvokrevetnih kabina s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti. *

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Dvije palube za sunčanje (ukupno gotovo 500 m²) sa 40 ležaljki i pomičnim tendama, jacuzzi (2,50 x 4,50 m)s tušem, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture za cca. 40 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2020

Ukupna dužina (m): 48.00 m

Paluba za sunčanje: 270 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 17

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 1


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija