MS Aneta

Kategorija: Comfort Plus
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 32 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Tijekom svojih godina u Rivinoj floti, brod Aneta je stekao puno stalnih gostiju koji mogu potvrditi izjavu njegovog kapetana Mladena Rakuljića: „Moj otac Špiro izgradio je ovaj brod posebno za krstarenja, prateći želje i savjete svojih gostiju koje je pozorno slušao još dok im je na svom brodu Javorak pokazivao ljepote Jadrana.“ Dok Mladen ispunjava sve mornarske dužnosti, Slavica se brine kao kuharica i domaćica za dobrobit gostiju. Iz dana u dan u svojoj brodskoj kuhinji stvara ukusnu kombinaciju dalmatinskih i slavonskih jela, a salon često ispunjava mirisom svježe pečenih kolača. Tijekom zime u svojoj Slavoniji priprema kulenovu seku, koju ljeti servira svojim gostima.

Opći podatci: Dužina 32 m, godina gradnje 1958, rekonstrukcija 2009. 15 kabina – 32 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Glavna paluba: 13 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat.

Ostalo: Paluba za sunčanje (150 m²), 20 ležaljki, stolovi sa klupama za 20 osoba na palubi, klimatizirani salon za 36 osoba na gornjoj palubi.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 20

 

Detalji

Godina gradnje: 1958

Obnovljeno: 2009

Ukupna dužina (m): 32.00 m

Paluba za sunčanje: 150 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 13

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 1


 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija