Rute R7

Ruta: Ekskluzivna kapetanova ruta – preporuka za individualne goste!
rezerviraj sad
 

Opis

 


Nije jednostavno s radnog stola osmišljavati rute koje će se pokazati idealnima tijekom čitave sezone. Nakon što ih oglasimo u katalogu, kapetan ih mora slijediti. Naime, naša krstarenja odvijaju se između tisuće otoka i ne mogu se držati preciznog rasporeda poput švicarskih željeznica već se moraju prilagođavati prirodi. Kako je moguće uskladiti obavezu prema turoperatoru koji mora opisati program putovanja za katalog s trenutnim iskustvom koje često nalaže donošenje spontanih odluka o primjerice zadržavanju u skrovitoj uvali za plivanje ili odabir malog ribarskog mjesta za pristanište čije se ime nikada neće pojaviti u tiskanom izdanju programa? Kapetanu prepustite da spontano odlučuje i bez obaveze pridržavanja unaprijed ustaljenom programu, neka sastavi svoju rutu uzimajući u obzir vremensku prognozu i neka pokaže gostima svoja omiljena mjesta i skrivene uvale izvan ovih ruta. Ovo je želja kapetana koji nam često govore: „Od naših čarter gostiju najsretniji su oni s kojima razgovaramo o programu i zajedno planiramo rutu.“

Kako bismo to omogućili i za goste koji rezerviraju svoja krstarenja individualno, a ne kao dio čarter grupe, poslušali smo preporuke svojih gostiju i kapetana i ponudili posebnu Kapetanovu turu koja je nošena krilaticom „Vjerujmo kapetanu, on će osmisliti zanimljivu rutu za nas jer najzad, on najbolje pozna hrvatske otoke i more!“
Ruta:
Ekskluzivna kapetanova ruta – preporuka za individualne goste!
Kapetanova ruta iz Rijeke:
* Od 11:00 do 13:00 sati vrijeme ukrcaja u luci Rijeka.
* Itinerer nije fiksno utvrđen već ga kapetan prilagođava na svoj način. Uzimajući u obzir vrijeme i uvjete na moru, pokazat će vam svoja najomiljenija mjesta i uvale.
* Najmanje dva noćenja u skrovitim uvalama i malim ribarskim mjestima
* Najviše tri noćenja u većim gradovima koji se posjećuju i prema ruti R1, po mogućnosti ne istovremeno kada i drugi brodovi.
* Grupa će izbjegavati što je više moguće susrete s grupama s drugih brodova i izbjegavat će podudaranja što se tiče mjesta noćenja.
Što je uključeno…

* Osmodnevno krstarenje u skladu s itinererom
* Polupansion (uključena je večera na dan ukrcaja, doručak i ručak ili večera narednih dana vašeg krstarenja)
* Zakuska dobrodošlice
* Kapetanova večera
* Predstavnici vama na usluzi tijekom ukrcavanja i iskrcavanja

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

05. Kolovoz 2023

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija