boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

Rute R7

Ruta: Ekskluzivna kapetanova ruta – preporuka za individualne goste!

Opis

Nije jednostavno s radnog stola osmišljavati rute koje će se pokazati idealnima tijekom čitave sezone. Nakon što ih oglasimo u katalogu, kapetan ih mora slijediti. Naime, naša krstarenja odvijaju se između tisuće otoka i ne mogu se držati preciznog rasporeda poput švicarskih željeznica već se moraju prilagođavati prirodi. Kako je moguće uskladiti obavezu prema turoperatoru koji mora opisati program putovanja za katalog s trenutnim iskustvom koje često nalaže donošenje spontanih odluka o primjerice zadržavanju u skrovitoj uvali za plivanje ili odabir malog ribarskog mjesta za pristanište čije se ime nikada neće pojaviti u tiskanom izdanju programa? Kapetanu prepustite da spontano odlučuje i bez obaveze pridržavanja unaprijed ustaljenom programu, neka sastavi svoju rutu uzimajući u obzir vremensku prognozu i neka pokaže gostima svoja omiljena mjesta i skrivene uvale izvan ovih ruta. Ovo je želja kapetana koji nam često govore: „Od naših čarter gostiju najsretniji su oni s kojima razgovaramo o programu i zajedno planiramo rutu.“

Kako bismo to omogućili i za goste koji rezerviraju svoja krstarenja individualno, a ne kao dio čarter grupe, poslušali smo preporuke svojih gostiju i kapetana i ponudili posebnu Kapetanovu turu koja je nošena krilaticom „Vjerujmo kapetanu, on će osmisliti zanimljivu rutu za nas jer najzad, on najbolje pozna hrvatske otoke i more!“
Ruta:
Ekskluzivna kapetanova ruta – preporuka za individualne goste!
Kapetanova ruta iz Rijeke:
* Od 11:30 do 13:00 sati vrijeme ukrcaja u luci Rijeka.
* Itinerer nije fiksno utvrđen već ga kapetan prilagođava na svoj način. Uzimajući u obzir vrijeme i uvjete na moru, pokazat će vam svoja najomiljenija mjesta i uvale.
* Najmanje dva noćenja u skrovitim uvalama i malim ribarskim mjestima
* Najviše tri noćenja u većim gradovima koji se posjećuju i prema ruti R1, po mogućnosti ne istovremeno kada i drugi brodovi.
* Grupa će izbjegavati što je više moguće susrete s grupama s drugih brodova i izbjegavat će podudaranja što se tiče mjesta noćenja.
Što je uključeno…

  • Osmodnevno krstarenje u skladu s itinererom
  • Polupansion (uključena je večera na dan ukrcaja, doručak i ručak ili večera narednih dana vašeg krstarenja)
  • Zakuska dobrodošlice
  • Kapetanska večera
  • Predstavnici vama na usluzi tijekom ukrcavanja i iskrcavanja
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.


Kalendar raspolživosti

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose u sezoni 2024. 42 € po osobi i tjednu, te 21 € za djecu do 12 godina; a u sezoni 2025. 49 € po osobi i tjednu, te 24 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

29. Lipanj 2024

13. Srpanj 2024
20. Srpanj 2024
27. Srpanj 2024

03. Kolovoz 2024
24. Kolovoz 2024
31. Kolovoz 2024