Rute T7

Ruta: Ekskluzivna kapetanova ruta – preporuka za individualne goste!
rezerviraj sad
 

Opis

 


Naša kapetanova ruta ne slijedi ustaljen raspored. Kapetan sa svojim dugogodišnjim iskustvom u plovidbi, uzimajući u obzir vremenske prilike i želje gostiju, samostalno odlučuje i sastavlja rutu za nezaboravan tjedan krstarenja.

Jedna srpanjska večer, brod MY Mystic: upitali smo kapetana Arsena kako bi organizirao kapetanovu rutu iz Trogira:

Naravno, ne plovim prema fiksno utvrđenoj ruti već gostima dajem priliku da izraze želju što bi voljeli posjetiti. Međutim, u pravilu izbjegavam noćenja na kopnu jer je na otocima mnogo mirnije. Na Braču volim ugodno malo ribarsko mjesto Postira u čijoj smo luci ponekad jedini brod. Ili u Mlinima, mirnom naselju koje leži duboko u zaklonjenoj uvali. Zatim, obično je na rasporedu otok Hvar. Dok je hvarska luka često pristanište za čak 30 brodova koji ovdje istovremeno noće, ja biram manja mjesta kao što su Jelsa i Vrboska na sjevernoj strani otoka. Ta su mjesta uvelike zadržala svoju izvornost i za razliku od Hvara, ovdje nema glasne glazbe koja odzvanja iz lokala sve do jutra. Nadalje, ovdje je takozvani „zabranjeni otok“ Vis. Otok je bio vojno područje s ograničenim pristupom sve do kraja osamdesetih godina, a strancima je bio potpuno zabranjen pristup. Zbog toga se masovni turizam ovdje nije razvio. Idućeg dana moje prvo odredište na otoku obično je grad Vis, s tipičnom mediteranskom ljetnom vrevom, zatim se zaustavljamo u gradiću Komiži na suprotnoj strani otoka. Budući da smo na Komiži, nećemo propustiti obližnji otočić Biševo na kojem moji gosti imaju priliku malim brodicama posjetiti čuvenu Modru špilju. Ističem da ovo nije fiksni program, već ovisi o željama mojih gostiju i naravno o vremenskim prilikama.
Ruta:
Ekskluzivna kapetanova ruta – preporuka za individualne goste!
Kapetanova ruta iz Trogira:

* Od 13:00 do 14:00 sati ukrcavanje u luci Trogir.
* Itinerer nije fiksno utvrđen već ga kapetan prilagođava na svoj način. Uzimajući u obzir vrijeme i uvjete na moru, pokazat će vam svoja najomiljenija mjesta i uvale.
* Najmanje dva noćenja u skrovitim uvalama i malim ribarskim mjestima.
* Najviše tri noćenja u većim gradovima koji se posjećuju i prema ruti T1, po mogućnosti ne istovremeno kada i drugi brodovi.
* Grupa će izbjegavati što je više moguće susrete s grupama s drugih brodova i izbjegavat će podudaranja što se tiče mjesta noćenja.
Što je uključeno…
* Osmodnevno krstarenje u skladu s itinererom
* Polupansion (uključena je večera na dan ukrcaja, doručak i ručak ili večera narednih dana vašeg krstarenja)
* Zakuska dobrodošlice
* Kapetanska večera
* Predstavnici vama na usluzi tijekom ukrcavanja i iskrcavanja
* Vođeno razgledavanje Trogira


Galerija slika

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

25. Svibanj 2024

13. Srpanj 2024

27. Srpanj 2024

17. Kolovoz 2024

31. Kolovoz 2024

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija