MS Dalmatino

Kategorija: Comfort Plus
Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 26 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Dalmatino je još jedan primjer kako su brodovi Rivine flote obiteljska poduzeća. Obitelj Škarica iz malog mjesta Duće-Glavica kod Omiša ovaj brod je kupila uoči sezone 2008. i tako Dalmatino već 15. sezonu plovi pod Rivinom zastavom. Dok njegov sin Roko upravlja Voyageom od 2020., otac Ante ne pušta kormilo Dalmatina iz ruku. Majka Nada kao i do sada nadgleda logistiku i pazi da je na brodovima sve kako treba biti. Inače, prije nekoliko godina nešto posebno se dogodilo na Dalmatinu – jedan par se čak vjenčao pred matičarom na palubi ovog broda.

Opći podatci: Dužina 26 m, godina gradnje 1957, rekonstrukcija 1990. 13 kabina – 26 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Glavna paluba: 8 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat.

Gornja paluba: 5 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat.

Ostalo: Paluba za sunčanje (90 m²) sa 10 ležaljki, stolovi sa klupama za cca. 20 osoba na glavnoj palubi, klimatizirani salon za 26 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 15

 

Detalji

Godina gradnje: 1957

Obnovljeno: 1990

Ukupna dužina (m): 26.00 m

Paluba za sunčanje: 90 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 13

Trokrevetne kabine: 0

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


DodaciGalerija slika

 

Lokacija

Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija


Luka Zadar

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija