MS Jerkić

Kategorija: Comfort Plus
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 24 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Neki od naših redovnih gostiju možda se još sjećaju MS Dare koja je nekoliko godina bila jedan od omiljenih brodova naše flote. Njen je prijašnji vlasnik 2015. godine prodaje obitelji Marasović iz Krila Jesenice te novi vlasnici izražavaju želju vratiti se svojim brodom Rivinoj floti. Ivica je kao kapetan preplovio sva svjetska mora, a sa svojim izletnim brodom je skupio prva iskustva u turizmu. Za sezonu 2016., otvoreni salon na stražnjem dijelu broda kompletno je preuređen i proširen kako bi imao mjesta za 25 osoba. Inače, Jerkić je nadimak Ivice, kojeg su u mlađim danima zvali „mali Jerko“ po njegovom istoimenom ocu. Kako je obitelj na kraju sezone 2019. kupila drugi brod, MS Planku, Ivica od 2020. upravlja Plankom, a njegov sin Jerko preuzima kormilo Jerkića. Tijekom sezone Jerkov brat Ivan po potrebi pomaže na oba broda.

Od sezone 2022. MS Jerkić će ploviti iz Trogira.

Opći podatci: Dužina 25 m, godina gradnje 1988, rekonstrukcija 2016. 11 kabina – 24 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Glavna paluba: 7 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat.

Gornja paluba: 2 dvokrevetne kabine sa krevetima na kat, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Ostalo: Paluba za sunčanje (70 m²) sa 10 ležaljki i 5 madraca za sunčanje, stol sa klupama i stolicama za 8 osoba na glavnoj palubi, sjedeća mjesta za 20 osoba na palubi, otvoreni salon za 25 osoba na krmi, koji raspolaže klima uređajem i može se zatvoriti ceradom.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 1988

Obnovljeno: 2016

Ukupna dužina (m): 25.00 m

Paluba za sunčanje: 70 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 9

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš: 1Galerija slika

 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija