MS Kažimir

Kategorija: Comfort Plus
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 36 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

MS Kažimir je izgrađen 1946. godine, a tijekom zime 1999./2000. njegova cijela nadgradnja je odstranjena i trup potpuno ispražnjen. Naime, obitelj Šango iz Privlake kod Zadra htjela je izgraditi potpuno „novi“ motorni jedrenjak. Trud i marljivost su se isplatili – Kažimir postaje tada najveći drveni brod naše flote i prvi s kabinama isključivo na palubi. Nekadašnji kapetan Kaže je otišao u zasluženu mirovinu, a mjesto kapetana prepušta svom sinu Kaži (zvan Braco), koji zajedno sa svojom ženom Zdenkom sada upravlja Kažimirom. Njih dvoje su prošlih zima uložili puno rada, truda i novca kako bi osvježili brod. To će primijetiti svaki gost koji je već jednom plovio Kažimirom, bilo u salonu, u kabinama ili na palubi. Posadu podržava i Zdenkin i Bracin sin Renato. Inače, za sezonu 2020. također se marljivo radilo na brodu – promijenili su se svi madiri, te po toj prilici Kažimir je dobio novi izgled i po boji.

Opći podatci: Dužina 39 m, godina gradnje 1946, rekonstrukcija 2000, renovacija 2016-2020. 15 kabina – 36 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Glavna paluba: 6 trokrevetnih kabina s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad, 2 kabine s francuskim ležajem.
Gornja paluba: 4 kabine s francuskim ležajem, 3 dvokrevetne kabine s krevetima na kat.

Ostalo: Paluba za sunčanje (150 m²) sa 15 ležaljki, stolovi sa klupama za cca. 28 osoba na palubi, klimatizirani salon za 36 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 1946

Obnovljeno: 2000

Ukupna dužina (m): 39.00 m

Paluba za sunčanje: 150 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 9

Trokrevetne kabine: 6

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2Galerija slika

 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija