boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

MY Vita

Luka Rijeka - Kvarner

Deluxe

Opis

Silvio Vuković našim je redovitim gostima već dugo poznat kao kapetan broda MS Mirabela koji je plovio dalmatinskim otočjem. Veliki broj gostiju Mirabele svake godine se vraća „svom“ brodu. Ovaj uspjeh je rezultat dugogodišnjeg truda cijele obitelji Vuković u kojoj svaki član doprinosi zadovoljstvu gostiju. Silvio je 2013. godine odlučio izgraditi novi brod te na taj način pružati svojim gostima još veći komfor. MY Vita je jedan od najkomfornijih brodova naše flote. Prostrani salon Vite smješten je na gornjoj palubi, dok se iza njega nalazi natkriveni dio palube s dovoljno mjesta za sve goste. Tako se ručak i večera mogu poslužiti i na otvorenom. U međuvremenu, Silvijev sin Branimir – koji je godinama plovio svjetskim oceanima na teretnim brodovima – inače je za kormilom kao kapetan, a pomaže mu brat Petar.

Opći podatci: Dužina 37 m, godina gradnje 2014. 18 kabina – 38 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, interni telefon, klima uređaj, LCD TV i sef.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti.* 2 kabine s francuskim ležajem (širine 160 cm), 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 10 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti.*

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (200 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 38 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za 38 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

Dodatno
Kategorija: Deluxe
Max. 38 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.

Detalji

Godina gradnje: 2014
Ukupna dužina (m): 37.00 m
Paluba za sunčanje: 200 m2
WiFi Internet: Besplatno
Kabine
Dvokrevetne kabine: 16
Trokrevetne kabine: 2
Jednokrevetne kabine: 0
Četverokrevetne kabine: 0
Kabine s kupaonicom: Da
Klima uređaj: Da
Dodaci
Wc: 2


Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner

Kalendar raspolživosti

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose u sezoni 2024. 42 € po osobi i tjednu, te 21 € za djecu do 12 godina; a u sezoni 2025. 49 € po osobi i tjednu, te 24 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

  • Rute iz luke Rijeka: R1, R7