MY Vita

Kategorija: Deluxe
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 38 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Silvio Vuković našim je redovitim gostima već dugo poznat kao kapetan broda MS Mirabela koji je plovio dalmatinskim otočjem. Veliki broj gostiju Mirabele svake godine se vraća „svom“ brodu. Ovaj uspjeh je rezultat dugogodišnjeg truda cijele obitelji Vuković u kojoj svaki član doprinosi zadovoljstvu gostiju. Silvio je 2013. godine odlučio izgraditi novi brod te na taj način pružati svojim gostima još veći komfor. MY Vita je jedan od najkomfornijih brodova naše flote. Prostrani salon Vite smješten je na gornjoj palubi, dok se iza njega nalazi natkriveni dio palube s dovoljno mjesta za sve goste. Tako se ručak i večera mogu poslužiti i na otvorenom. S podrškom svojih sinova Branimira i Petra te svoje posade, kapetan Silvio Vitom osvaja srca svojih gostiju koji se uvijek rado vraćaju. Od 2016. godine Vita vozi naše rute s polaskom iz Rijeke, uključujući i dvotjednu rutu sve do Dubrovnika.

Opći podatci: Dužina 37 m, godina gradnje 2014. 18 kabina – 38 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, interni telefon, klima uređaj, LCD TV i sef.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti.* 2 kabine s francuskim ležajem (širine 160 cm), 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 10 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti.*

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (200 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 38 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za 38 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2014

Ukupna dužina (m): 37.00 m

Paluba za sunčanje: 200 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 16

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 2


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija