MS Albatros

Kategorija: Premium
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Premium
Max. 22 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Kapetan Alan je dio duge tradicije mornara iz mjesta Supetarska Draga na otoku Rabu, odakle potječu čak četiri broda naše flote. Za njega su „zadovoljni gosti“ dio tradicije, gostoljubivosti i ponosa. S razlogom se grupe vraćaju svake godine iznova „svojem“ Albatrosu. Za sezonu 2016. godine su dotadašnje tri kabine sa krevetima na kat na gornjoj palubi preuređene u dvije kabine s odvojenim krevetima, a za sezonu 2017. godine potpuno je preuređen salon. Ako se nas pita, Albatros sada ima jedan od najljepših salona svih drvenih motornih jedrenjaka. Posebni detalji ovdje su utičnice sa 220 V i USB priključcima između stolova, tako da uvijek možete napuniti svoje mobilne uređaje. Za sezonu 2017./2018. Alan je preuredio i sve kabine kao i kupaonice u donjoj palubi, tako da je Albatros uplovio u novu sezonu u kompletno obnovljenom ruhu i time zaslužio unapređenje u premium kategoriju.

Opći podatci: Dužina 29 m, godina gradnje 1935, rekonstrukcija 2016, 2017 i 2018. 10 kabina – 22 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, 2 kabine s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Gornja paluba: 2 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima.

Ostalo: Paluba za sunčanje (120 m²) sa 14 ležaljki, stolovi sa klupama i stolicama za 25-30 osoba na glavnoj palubi, klimatizirani salon za 28 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 13

 

Detalji

Godina gradnje: 1935

Obnovljeno: 2017

Ukupna dužina (m): 29.00 m

Paluba za sunčanje: 120 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 8

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš: 1

Wc: 1


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišna pristojba i obvezne lučke naknade nisu uključene u cijenu krstarenja.

Za krstarenja iz Rijeke, Zadra i Trogira ukupan iznos od 28 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 14 eura) plaća se pri ukrcaju na brod. Iznimno za krstarenja do/od Dubrovnika boravišna pristojba i lučke naknade iznose 35 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 17 eura).

Top

All rights reserved © 2005-2021 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija