MY Voyage

Kategorija: Deluxe
Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 37 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Obitelj Škarica dugo godina je vozila naše rute iz Zadra drvenim jedrenjakom MS Dalmatino – s fokusom na naše biciklističke rute u pred- i posezoni. Kako bi svojim gostima ubuduće pružali još veći komfor, ova obitelj se prije nekoliko godina odlučuje izgraditi novi brod. Već na proljeće 2015. radovi počinju u brodogradilištu u Splitu, kako bi sezone 2016. MS Carpe Diem mogao isploviti na vrijeme. Dok otac Ante ne pušta kormilo Dalmatina iz ruku, njegovi sinovi Roko i Jure – obojica također dugogodišnji kapetani – upravljaju Carpe Diemom kroz hrvatsko otočje, a njihova „dobra duša“, mama Nada, nadgleda logistiku i pazi da je u brodskoj kuhinji sve kako treba biti. Sezone 2020. najmlađi član obiteljske flote isplovljava po prvi put – MY Voyage. Jure zadržava komando nad Carpe Diemom, dok Roko preuzima kormilo Voyagea.

Opći podatci: Dužina 44 m, godina gradnje 2020. 18 kabina – 37 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, klima uređaj, LCD TV i sef.

Potpalublje: 4 kabine s francuskim ležajem, 2 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti*, 2 trokrevetne kabine s odvojenim ležajima, od kojih se dva mogu spojiti*.

Glavna paluba: 3 kabine s francuskim ležajem, 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti*, 2 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 1 jednokrevetna kabina.

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (250 m²) sa 36 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 37 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture za cca. 20 osoba u natkrivenom lounge dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2020

Ukupna dužina (m): 44.00 m

Paluba za sunčanje: 250 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 15

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 1

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 2


 

Lokacija

Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija


Luka Zadar

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija