boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

MY Voyage

Luka Rijeka - Kvarner

Deluxe

Opis

Obitelj Škarica već godinama plovi našim rutama iz Zadra s drvenim motornim jedrenjakom MS Dalmatino. Fokus je na našim biciklističkim rutama u ranoj i kasnoj sezoni. Kako bi svojim gostima pružili više udobnosti, obitelj je prije nekoliko godina odlučila izgraditi novi brod. Tako je za sezonu 2020. isplovio novi obiteljski brod – "MY Voyage" u deluxe kategoriji, sa sinom Rokom koji čvrsto kormila, dok je otac Ante ostao vjeran svom Dalmatinu. Majka Nada, "dobra duša", ne samo da brine o logistici, nego brine i da u kuhinjama oba broda uvijek sve bude u savršenom redu.

Opći podatci: Dužina 44 m, godina gradnje 2020. 18 kabina – 37 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, klima uređaj, LCD TV i sef.

Potpalublje: 4 kabine s francuskim ležajem, 2 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti*, 2 trokrevetne kabine s odvojenim ležajima, od kojih se dva mogu spojiti*.

Glavna paluba: 3 kabine s francuskim ležajem, 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti*, 2 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 1 jednokrevetna kabina.

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (250 m²) sa 36 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 37 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture za cca. 20 osoba u natkrivenom lounge dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

Dodatno
Kategorija: Deluxe
Max. 37 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.

Detalji

Godina gradnje: 2020
Ukupna dužina (m): 44.00 m
Paluba za sunčanje: 250 m2
WiFi Internet: Besplatno
Kabine
Dvokrevetne kabine: 15
Trokrevetne kabine: 2
Jednokrevetne kabine: 1
Četverokrevetne kabine: 0
Kabine s kupaonicom: Da
Klima uređaj: Da
Dodaci
Wc: 2


Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner

Kalendar raspolživosti

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose u sezoni 2024. 42 € po osobi i tjednu, te 21 € za djecu do 12 godina; a u sezoni 2025. 49 € po osobi i tjednu, te 24 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

  • Rute iz luke Rijeka: R1, R4