boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat
boat

MS Amore

Luka Trogir - Srednja Dalmacija

Premium

Opis

Od porinuća u 2011. godini, MS Amore nije samo sastavni dio Rivine flote, već i jedan od naših najpopularnijih brodova s visokim udjelom redovnih putnika. Kako bi iskustvo krstarenja bilo još ugodnije, obitelj vlasnika odlučila je za sezonu 2024. sve palube opremiti novim podovima od fine tikovine. Osim toga, sunčana paluba će se produžiti i dobiti jacuzzi. To će stvoriti novi prostor s udobnim sjedećim garniturama na gornjoj palubi, koji se ovisno o vremenskim uvjetima može zatvoriti zaštitom od sunca ili ceradama. Osim toga, sve će kabine imati sušila za kosu. Domaćin i kapetan već godinama je Mario Jurešić, koji je nekoć živio u Njemačkoj pa dobro govori njemački, osim engleskog naravno.

Opći podatci: Dužina 40 m, godina gradnje 2011. 19 kabina – 40 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, klima uređa i sušilo za kosu.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 1 kabina s francuskim ležajem.

Gornja paluba: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem.

Ostalo: Sunčana paluba (280 m²) s tendom na uvlačenje, 45 ležaljki i jacuzzi, stolovi s klupama iza salona na glavnoj palubi za oko 20 osoba, udobne sjedeće garniture u prostoru na natkrivenoj gornjoj palubi, koji se ovisno o vremenskim prilikama može zatvoriti zaštitom od sunca ili ceradama. Platforma za kupanje s tuševima na krmi, salon s klimom za 40 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

Dodatno
Kategorija: Premium
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi
Imate li pitanje?
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja
ponedjeljak – petak
subota
8:00 – 16:30
9:00 – 13:00
 
+49 (0) 89 23 11 000
Ili možete popuniti obrazac za konkretne upite, odgovorit ćemo vam čim prije.

Detalji

Godina gradnje: 2011
Ukupna dužina (m): 40.00 m
Paluba za sunčanje: 250 m2
WiFi Internet: Besplatno
Kabine
Dvokrevetne kabine: 17
Trokrevetne kabine: 2
Jednokrevetne kabine: 0
Četverokrevetne kabine: 0
Kabine s kupaonicom: Da
Klima uređaj: Da
Dodaci
Tuš/wc: 2


Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija

Kalendar raspolživosti

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose u sezoni 2024. 42 € po osobi i tjednu, te 21 € za djecu do 12 godina; a u sezoni 2025. 49 € po osobi i tjednu, te 24 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

  • Rute iz luke Trogir: T3, TD