MS Amore

Kategorija: Premium
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Premium
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Priča kapetanske obitelji Ercegović je po koječemu posebna. Ante Ercegović – sin Tomislava Ercegovića, koji je i u dubokoj starosti sve do 2013. zajedno sa svojim unukom Karlom upravljao kormilom MS Orkana, i brat Arsena Ercegovića s MY Mystica – dugi je niz godina sa svojim malim teretnim brodom „Lanterna“ prevozio građevinski materijal s kopna na dalmatinske otoke. Sezone 2003. odlučuje se zakoračiti u turizam i kupuje mali motorni jedrenjak Otac Luka. Nakon tri godine prodaje Oca Luku i počinje s gradnjom komfornog motornog jedrenjaka od čelika, koji na ljeto 2007. isplovljava po prvi put. 2011. godine ona dobiva „veliku“ sestru. Amore je punih sedam metara duži i pola metra širi brod ali ima samo dvije kabine više nego njen bivši sestrinski brod, koji je u međuvremenu prodan. To znači još više prostora i ugođaja za naše goste koji nam to već deset godina uvijek iznova potvrđuju. Nakon upravljanja sestrinskim brodom, kapetan Mario sada već sedam godina sigurnom rukom drži kormilo broda Amore. Mario je gotovo član obitelji Ercegović, budući da se preko zime brine osobno za održavanje i njegu broda.

Opći podatci: Dužina 40 m, godina gradnje 2011. 19 kabina – 40 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 1 kabina s francuskim ležajem.

Gornja paluba: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 2 kabine s francuskim ležajem.

Ostalo: Paluba za sunčanje (250 m²) sa 25 ležaljki, stolovi sa klupama za cca. 20 osoba na glavnoj palubi, klimatizirani salon za 40 osoba, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2011

Ukupna dužina (m): 40.00 m

Paluba za sunčanje: 250 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 17

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2


 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija