MS Otac Ivan

Kategorija: Comfort Plus
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 37 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Otac Ivan je već dugi niz godina odani član Rivine flote i nerijetko se njegovi vjerni gosti uvijek iznova vraćaju „svome“ brodu. Dugo je Otac Ivan bio pod rukom legendarnog kapetana Branimira, dok se on prije nekoliko godina teškog srca odlučuje za odlazak u zasluženu mirovinu. Tako prodaje svoj brod dvojici braće iz Omiša. Nakon što se jedan od njih vraća brodskom prijevozu tereta, a drugi preuzima vodstvo nad novogradnjom, Otac Ivan opet stoji na prodaju. Svoju šansu tada njuši mladi kapetan Dino Šare, iz obitelji s dugom mornarskom tradicijom, te zajedno sa svojom budućom suprugom Larisom odlučuje ubuduće približiti čari dalmatinskog otočja svojim gostima. Dok Dino sigurnom rukom upravlja kormilom Oca Ivana, Larisa se brine o gostima. Larisa je još za vrijeme studija psihologije ljeti radila na našim brodovima, i tako se nakon završenog fakulteta odlučuje za život u pomorskom turizmu. Za sezonu 2020. obnovljene su sve kabine i kupaonice, kao i salon.

Opći podatci: Dužina 33 m, godina gradnje 1953, renovacija 2020. 17 kabina – 37 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 2 dvokrevetne kabine sa krevetima na kat, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Glavna paluba: 3 dvokrevetne kabine sa krevetima na kat, 3 kabine s francuskim ležajem, 1 trokrevetna kabina s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Gornja paluba: 6 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat.

Ostalo: Dvije palube za sunčanje (cca. 70 odnosno 50 m²) sa 20 ležaljki. Madraci za 4 osobe, veliki stol sa klupom, stolicama i tendom za cca. 10 osoba na provi, 2 viseće stolice kao i stolovi sa klupama za cca. 12 osoba u natkrivenom dijelu palube na krmi, klimatizirani salon za 37 osoba. Dva SUP-a (standup paddle boards) stoje besplatno na raspolaganju.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 19

 

Detalji

Godina gradnje: 1955

Obnovljeno: 2020

Ukupna dužina (m): 33.00 m

Paluba za sunčanje: 120 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 14

Trokrevetne kabine: 3

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 1


 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija