MS Orkan

Kategorija: Comfort
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort
Max. 20 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Besplatan Wi-Fi

Orkan je već dugo godina dio naše flote, sada u vlasništvu Damira Pedišića s otoka Pašmana, kapetana s dugogodišnjim iskustvom u turizmu. Damirova ljubav prema tradicionalnim drvenim brodovima je duboka. Svojim brodom „Tri Marije“ vozio je 22 godine dnevne izlete, najstarijim putujućim drvenim brodom u Hrvatskoj, koji je već 149 godina u posjedu obitelji. Damir je u isto vrijeme kapetan, vodič i kuhar broda, jer ne želi propustiti užitak vlastoručnog pripremanja svježe ulovljene ribe na roštilju. Brod Orkan ima jednu posebnu prednost – s kapacitetom za samo 20 gostiju, idealan je kao čarter za zatvorene grupe. Za one koji to možda još ne znaju: kada rezervirate cijeli brod, odlučujete sami kamo put ide, naravno u dogovoru s kapetanom.

Opći podatci: Dužina 20 m, godina gradnje 1928, rekonstrukcija 2006. 10 kabina – 20 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc.

Potpalublje: 4 kabine s francuskim ležajem, 1 dvokrevetna kabina sa krevetima na kat. Klima uređaj na hodniku donje palube.

Glavna paluba: 3 dvokrevetne kabine sa krevetima na kat.

Gornja paluba: 2 dvokrevetne kabine sa krevetima na kat.

Ostalo: Paluba za sunčanje (60 m²) sa 11 ležaljki, stolovi sa klupama za 18 osoba na glavnoj palubi, klimatizirani salon za 20 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

MS Orkan se može rezervirati samo kao čarter cijelog broda. Nije moguće rezervirati pojedinačne kabine.

 

Detalji

Godina gradnje: 1928

Obnovljeno: 2006

Ukupna dužina (m): 20.00 m

Paluba za sunčanje: 60 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 10

Trokrevetne kabine: 0

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Ne


Dodaci

Tuš/wc: 1Galerija slika

 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

  • Rute iz luke Trogir: T3
Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija