MS Carpe Diem

Kategorija: Premium
Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Premium
Max. 35 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Obitelj Škarica dugo godina je vozila naše rute iz Zadra drvenim jedrenjakom MS Dalmatino – s fokusom na naše biciklističke rute u pred- i posezoni. Kako bi svojim gostima ubuduće pružali još veći komfor, ova obitelj se prije nekoliko godina odlučuje izgraditi novi brod. Već na proljeće 2015. radovi počinju u brodogradilištu u Splitu, kako bi sezone 2016. MS Carpe Diem mogao isploviti na vrijeme. Uz 17 komfornih kabina i prostrani salon na palubi, ovaj brod ima čak i garažu za bicikle! Time naši vodiči i posada na biciklističkim rutama ne moraju više podizati bicikle na gornju palubu, nego ih lako mogu uvesti na brod. Dok otac Ante ne pušta kormilo Dalmatina iz ruku, njegovi sinovi Roko i Jure – obojica također dugogodišnji kapetani – upravljaju Carpe Diemom kroz hrvatsko otočje, a njihova „dobra duša“, mama Nada, nadgleda logistiku i pazi da je u brodskoj kuhinji sve kako treba biti. Sezone 2020. najmlađi član obiteljske flote isplovljava po prvi put – MY Voyage. Jure zadržava komando nad Carpe Diemom, dok Roko preuzima kormilo Voyagea.

Opći podatci: Dužina 40 m, godina gradnje 2016. 17 kabina – 35 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/WC i klima uređaj.

Potpalublje: 7 kabina s francuskim ležajem, 1 trokrevetna kabina s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 4 kabine s francuskim ležajem, 5 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima.

Ostalo: Paluba za sunčanje (250 m²) sa 27 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 36 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture u natkrivenom lounge dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Garaža za bicikle na glavnoj palubi.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 20

 

Detalji

Godina gradnje: 2016

Ukupna dužina (m): 40.00 m

Paluba za sunčanje: 250 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 16

Trokrevetne kabine: 1

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 2


 

Lokacija

Luka Zadar - Sjeverna Dalmacija


Luka Zadar

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 35 € po osobi i tjednu, 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija