MY Vita / Rute R7

Kategorija: Deluxe
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 38 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Silvio Vuković našim je redovitim gostima već dugo poznat kao kapetan broda MS Mirabela koji je plovio dalmatinskim otočjem. Veliki broj gostiju Mirabele svake godine se vraća „svom“ brodu. Ovaj uspjeh je rezultat dugogodišnjeg truda cijele obitelji Vuković u kojoj svaki član doprinosi zadovoljstvu gostiju. Silvio je 2013. godine odlučio izgraditi novi brod te na taj način pružati svojim gostima još veći komfor. MY Vita je jedan od najkomfornijih brodova naše flote. Prostrani salon Vite smješten je na gornjoj palubi, dok se iza njega nalazi natkriveni dio palube s dovoljno mjesta za sve goste. Tako se ručak i večera mogu poslužiti i na otvorenom. U međuvremenu, Silvijev sin Branimir – koji je godinama plovio svjetskim oceanima na teretnim brodovima – inače je za kormilom kao kapetan, a pomaže mu brat Petar.

Opći podatci: Dužina 37 m, godina gradnje 2014. 18 kabina – 38 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, interni telefon, klima uređaj, LCD TV i sef.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti.* 2 kabine s francuskim ležajem (širine 160 cm), 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 10 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti.*

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (200 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 38 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za 38 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2014

Ukupna dužina (m): 37.00 m

Paluba za sunčanje: 200 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 16

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 2
Dojmovi s putovanja

 

Ruta

 


Nije jednostavno s radnog stola osmišljavati rute koje će se pokazati idealnima tijekom čitave sezone. Nakon što ih oglasimo u katalogu, kapetan ih mora slijediti. Naime, naša krstarenja odvijaju se između tisuće otoka i ne mogu se držati preciznog rasporeda poput švicarskih željeznica već se moraju prilagođavati prirodi. Kako je moguće uskladiti obavezu prema turoperatoru koji mora opisati program putovanja za katalog s trenutnim iskustvom koje često nalaže donošenje spontanih odluka o primjerice zadržavanju u skrovitoj uvali za plivanje ili odabir malog ribarskog mjesta za pristanište čije se ime nikada neće pojaviti u tiskanom izdanju programa? Kapetanu prepustite da spontano odlučuje i bez obaveze pridržavanja unaprijed ustaljenom programu, neka sastavi svoju rutu uzimajući u obzir vremensku prognozu i neka pokaže gostima svoja omiljena mjesta i skrivene uvale izvan ovih ruta. Ovo je želja kapetana koji nam često govore: „Od naših čarter gostiju najsretniji su oni s kojima razgovaramo o programu i zajedno planiramo rutu.“

Kako bismo to omogućili i za goste koji rezerviraju svoja krstarenja individualno, a ne kao dio čarter grupe, poslušali smo preporuke svojih gostiju i kapetana i ponudili posebnu Kapetanovu turu koja je nošena krilaticom „Vjerujmo kapetanu, on će osmisliti zanimljivu rutu za nas jer najzad, on najbolje pozna hrvatske otoke i more!“
Ruta:
Ekskluzivna kapetanova ruta – preporuka za individualne goste!
Kapetanova ruta iz Rijeke:
* Od 11:30 do 13:00 sati vrijeme ukrcaja u luci Rijeka.
* Itinerer nije fiksno utvrđen već ga kapetan prilagođava na svoj način. Uzimajući u obzir vrijeme i uvjete na moru, pokazat će vam svoja najomiljenija mjesta i uvale.
* Najmanje dva noćenja u skrovitim uvalama i malim ribarskim mjestima
* Najviše tri noćenja u većim gradovima koji se posjećuju i prema ruti R1, po mogućnosti ne istovremeno kada i drugi brodovi.
* Grupa će izbjegavati što je više moguće susrete s grupama s drugih brodova i izbjegavat će podudaranja što se tiče mjesta noćenja.
Što je uključeno…

* Osmodnevno krstarenje u skladu s itinererom
* Polupansion (uključena je večera na dan ukrcaja, doručak i ručak ili večera narednih dana vašeg krstarenja)
* Zakuska dobrodošlice
* Kapetanska večera
* Predstavnici vama na usluzi tijekom ukrcavanja i iskrcavanja
 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.
    ukupno:
    Top

    All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

    Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
    OK Više informacija