MY Vita / Rute R1

Kategorija: Deluxe
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 38 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Silvio Vuković našim je redovitim gostima već dugo poznat kao kapetan broda MS Mirabela koji je plovio dalmatinskim otočjem. Veliki broj gostiju Mirabele svake godine se vraća „svom“ brodu. Ovaj uspjeh je rezultat dugogodišnjeg truda cijele obitelji Vuković u kojoj svaki član doprinosi zadovoljstvu gostiju. Silvio je 2013. godine odlučio izgraditi novi brod te na taj način pružati svojim gostima još veći komfor. MY Vita je jedan od najkomfornijih brodova naše flote. Prostrani salon Vite smješten je na gornjoj palubi, dok se iza njega nalazi natkriveni dio palube s dovoljno mjesta za sve goste. Tako se ručak i večera mogu poslužiti i na otvorenom. U međuvremenu, Silvijev sin Branimir – koji je godinama plovio svjetskim oceanima na teretnim brodovima – inače je za kormilom kao kapetan, a pomaže mu brat Petar.

Opći podatci: Dužina 37 m, godina gradnje 2014. 18 kabina – 38 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, interni telefon, klima uređaj, LCD TV i sef.

Potpalublje: 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti.* 2 kabine s francuskim ležajem (širine 160 cm), 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 10 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima, koji se po želji mogu spojiti.*

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (200 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 38 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za 38 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2014

Ukupna dužina (m): 37.00 m

Paluba za sunčanje: 200 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 16

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 2
Dojmovi s putovanja

 

Ruta

 


Ruta:
Rijeka – otok Krk – otok Rab – Zadar – Nacionalni park Kornati – zadarski arhipelag – otok Lošinj – otok Cres – Rijeka
Putujete li u Rijeku svojim automobilom, možete ući u luku od 9:00 ujutro do najkasnije 12:00 sati. Naši predstavnici uputit će vas u garažu i povesti natrag u luku. Vodite računa o tome da je vrijeme ukrcaja između 11:30 i 13:00 sati. Nakon što se ukrcate naš predstavnik ponudit će vam piće dobrodošlice i upoznati vas s posadom broda i vašim suputnicima. Dok budete uživali u ukusnoj zakuski, podignut ćemo sidro i zaploviti prema čudesnom otoku Krku. Naša prva stanica je sakrivena uvala u kojoj ćete prvi put moći uroniti u predivno Jadransko more. Nastavljamo prema Krku, glavom gradu otoka ili prema Puntu, našem pristaništu za ovu noć.
Nakon doručka polazimo prema sljedećem otoku, odlazimo na Rab. Otprilike dva sata kasnije, spuštamo sidro u romantičnoj uvali u kojoj ćete imati vremena na pretek za kupanje i sunčanje. U očaravajući grad Rab stižemo u kasno poslijepodne. Vodič će nas dočekati i povesti u obilazak grada. Povijesna jezgra Raba proteže se uskim, stjenovitim rtom okupanim morem, a prepoznatljiva je po svojim dojmljivim zvonicima. Tri ulice prolaze starim gradom – Donja ulica s pregršt lokala, Srednja ulica poznata je po buticima, suvenirnicama i slastičarnicama, a Gornja ulica vodi prema četirima crkvama i njihovim zvonicima. Noćenje u Rabu.
Danas napuštamo Kvarnerski zaljev i plovimo prema Dalmaciji. Nakon stanke za kupanje stižemo u Zadar, središte sjeverne Dalmacije. Kada pristanemo u Zadru, lokalni vodič dočekat će nas kako bi nas poveo u šetnju kroz grad opasan zidinama, pokazat će nam jedinstvene znamenitosti kao što su Rimski forum, cilindrična crkva svetog Donata ili katedrala svete Stošije. Uživajte u šetnicama s elegantnim buticima i živahnim lokalima, prepustite se zvukovima Morskih orgulja na Rivi čiju melodiju stvaraju valovi, a poznate su diljem svijeta. Noćenje u Zadru.
Ovo je zasigurno vrhunac našeg putovanja! Prekrasan krajolik, bezbroj malih i velikih otoka i tirkizno more ‒ Kornati zbilja jesu jedinstveni raj na zemlji. Najveći i najrazvedeniji arhipelag na Jadranu sačinjava 147 otoka, otočića i grebena koji pokrivaju površinu od 35 km duljine. Naše krstarenje nastavlja se iz Zadra prema Proversi, uskom prolazu između Dugog otoka i Kornata, koji predstavlja ulaz u jedinstveni Nacionalni park. Nakon što prođemo kroz upečatljivo područje Nacionalnog parka, nastavit ćemo ploviti prema sjeveru i usidrit ćemo se pored jednog od mnogobrojnih otoka predivnog zadarskog otočja – Dugi otok, Zverinac, Molat ili Olib.
Plovimo dalje prema otoku Lošinju. Osim što je poznat po 300 sunčanih ili lagano oblačnih dana godišnje, čuven je također po svojim gustim borovim šumama. Uz malo sreće, možda ćemo ugledati dupine u igri s valovima. Naime, u moru koje okružuje otok Lošinj, postoji više od 200 dupina registriranih u projektu „Jadranski dupini“. Nakon stanke za kupanje, stižemo na Mali Lošinj gdje ćemo provesti večer i prenoćiti.
Danas plovimo prema susjednom otoku Cresu. Otok je osebujan po svojim beskrajnim maslinicima i bezbrojnim stadima ovaca. Suvišno je naglasiti da je janjetina na ražnju jedan od poznatijih specijaliteta otoka Cresa. Poslije obavezne stanice za kupanje, nastavljamo ploviti prema slikovitom gradu Cresu, a tamo ćemo i prenoćiti.
Vrijeme je da se oprostimo od naših otoka. Sa Cresa plovimo uzduž istočne obale Istre prema Rijeci, uz neizostavnu stanku za kupanje u moru. Noćenje u riječkoj luci.
Nakon doručka iskrcavanje do 9:00 sati.
Ruta je podložna promjenama zbog lokalnih uvjeta i trenutnih vremenskih uvjeta.

Polovica naših brodova plovi obrnutim redoslijedom: Rijeka – otok Cres – otok Lošinj – zadarski arhipelag – Nacionalni park Kornati – Zadar – otok Rab – otok Krk – Rijeka
Što je uključeno…
* Osmodnevno krstarenje u skladu s itinererom
* Polupansion (uključena je večera na dan ukrcaja, doručak i ručak narednih dana vašeg krstarenja)
* Zakuska dobrodošlice
* Kapetanska večera
* Predstavnici vama na usluzi tijekom ukrcavanja i iskrcavanja
* Vođeno razgledavanje Raba
* Vođeno razgledavanje Zadra
* Ulaznica za Nacionalni park Kornati
 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.
    ukupno:
    Top

    All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

    Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
    OK Više informacija