Rezervirajte svoj odmor iz snova za 2021. godinu sada i možete ga besplatno otkazati do 30 dana prije dolaska (osim brodski čarter).

MS Mirabela / Rute TD

Kategorija: Comfort Plus
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 26 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Mirabela je već dugo godina u posjedu obitelji Vuković. Silvio je kao kapetan i uz podršku svog starijeg brata Josipa stvorio dugu listu stalnih gostiju, a braći se prije nekoliko godina pridružuju i Josipovi sinovi Ante i Luka. Na ljeto 2013. godine, Silvio predaje odgovornu poziciju kapetana svom nećaku Anti, kako bi se mogao posvetiti izgradnji svog novog broda – MY Vita. Nakon samo četiri godine, Ante predaje kormilo svom mlađem bratu Luki, kako bi se i on brinuo o izgradnji svog novog broda – MY Solarisa. Kao i njegovom ocu Josipu, ujaku Silviju i djedu Anti, Luki je plovidba morem u krvi. Od 2018. godine, Lukina žena Tea je šefica kuhinje i brine se za dobrobit gostiju. Kod Tee i Luke uvijek ste u dobrim rukama – u to možete biti sigurni – jer je u obitelji Vuković gostoprimstvo, kao i plovidba, dio obiteljske tradicije.

Opći podatci: Dužina 25,50 m, godina gradnje 1950, rekonstrukcija 2005. 11 kabina – 26 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Glavna paluba: 2 dvokrevetne kabine sa krevetima na kat, 4 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom iznad.

Gornja paluba: 5 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat.

Ostalo: Paluba za sunčanje (100 m²) sa 14 ležaljki, 2 stola sa klupama za 18 osoba na glavnoj palubi, klimatizirani salon za 26 osoba.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 15

 

Detalji

Godina gradnje: 1950

Obnovljeno: 2005

Ukupna dužina (m): 25.50 m

Paluba za sunčanje: 100 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 7

Trokrevetne kabine: 4

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 1Galerija slika


 

Ruta

 


Ruta:
Trogir – otok Brač – otok Korčula – otok Mljet – Elafitski otoci – Dubrovnik – Pelješac – otok Hvar – otok Šolta – Trogir
Ukrcavanje je od 12:00 do 14:00 sati u luci Trogir. Stignete li u Trogir vlastitim automobilom, možete se dovesti do recepcije našeg parkirališta od 10:00 do najkasnije 13:00 sati. Ovdje možete parkirati automobil, a naši predstavnici otpremit će na vrijeme vašu prtljagu u luku ili na brod. Do luke je potrebno desetak minuta pješice (oko 1100 m) preko pješačkog mosta. Bicikli će vas čekati ispred broda. Kada odaberete onaj koji vam najviše odgovara, naši će ih predstavnici ukrcati na brod. Slijedi doček i upoznavanje uz piće dobrodošlice s našim predstavnikom, a imat ćete priliku upoznati posadu i svoje suputnike. Dok vi budete uživali u zakuski oko 15:00 sati, mi ćemo podignuti sidro i usmjeriti se prema Supetru na otoku Braču, jednom od većih otoka Jadranskoga mora. Kada stignemo u Supetar, biciklima prolazimo kroz mjesta Splitska i Postira te konačno stižemo u mjesto Pučišća. Večera na brodu i noćenje u luci Pučišća (24,9 km biciklom).
Napuštamo Korčulu i krstarimo prema otoku Mljetu. Dio otoka proglašen je nacionalnim parkom – dva slana jezera koja uski kanal povezuje s morem. Usidrit ćemo se u Sobri odakle krećemo na današnju biciklističku turu. Laganim ritmom vozimo se kroz otočke šume, sve do Saplunare, gdje ćemo imati podužu stanku za ručak u restoranu i za kupanje na očaravajućoj pješčanoj plaži po kojoj je Saplunara poznata. Zatim biciklima odlazimo natrag u Sobru od koje plovimo prema Šipanu, jednom od Elafitskih otoka. Večera na brodu i noćenje u Šipanskoj Luci na otoku Šipanu (29,3 km).
Današnja kratka vožnja biciklima vodi nas od Šipanske Luke do Suđurađa na otoku Šipanu i natrag. Odatle plovimo prema Dubrovniku gdje stižemo za vrijeme ručka. Dubrovnik otkriva svoje znamenitosti poput muzeja pod otvorenim nebom. Nakon što ručamo na brodu, imamo mogućnost sudjelovanja u vođenom obilasku povijesne jezgre grada koji se diči svojim svjetski poznatim zidinama. Autobus vozi svega nekoliko minuta do staroga grada. Autobusna stanica nalazi se u neposrednoj blizini luke, autobus polazi svakih 10 minuta, a posljednja vožnja kreće oko 2 ujutro. Karte je moguće kupiti na kiosku (12 kuna po vožnji) ili na autobusu (15 kuna po vožnji). Nakon vođene ture po gradu, imat ćete dovoljno vremena za samostalno otkrivanje dubrovačkih znamenitosti i za jelo u jednom od mnogobrojnih restorana. Prošećite čuvenim Stradunom, razgledajte zidine s kojih se pruža jedinstvena panorama ili žičarom pođite na 415 metara visok Srđ, s kojeg je također moguće promatrati stari grad i more. Noćenje u Dubrovniku (10,7 km).
Današnje odredište je otok Šolta. Šolta je jedan od manjih dalmatinskih otoka i poznat je po čuvenom maslinovom ulju tamne boje. Proći ćemo kroz stara tradicionalna mjesta. Kroz Grohote dolazimo do Maslinice. Posljednji put ukrcavamo svoje bicikle na palubu broda i otiskujemo se prema Trogiru. Putem se zaustavljamo u jednoj od malenih uvala kako bismo ručali i osvježili se posljednji put u Jadranskom moru. Stižemo u Trogir u kasno poslijepodne. Ne propustite vođenu šetnju vijugavim ulicama i upoznajte upečatljive zidine, zvonike, crkve, freske i svodove. Zavirite u jedinstvena drevna dvorišta. Svoju posljednju večer začinite romantičnom večerom u jednom od mnogobrojnih trogirskih restorana. Noćenje u trogirskoj luci (18,6 km).
Nakon doručka, iskrcavanje do 9:00 sati.
Napuštamo Brač i postavljamo smjer prema otoku Korčuli. Naša današnja biciklistička tura kreće u maloj luci Račišće. Vozimo se do vidikovca iznad Korčule i dalje prema Pupnatu i Kneži te natrag u Račišće. Kad okončamo današnju turu, nastavljamo brodom prema Korčuli, istoimenom glavnom gradu otoka. Večera na brodu i noćenje u bajkovitoj luci Korčula (32,2 km).
Napuštamo Dubrovnik i naš brod nas vodi u Prapratno na poluotoku Pelješcu. Biciklima ćemo se voziti do Stona i Malog Stona, dva mjestašca povezana impresivnim zidom. Ovaj je zid izgrađen u 14. stoljeću, dug je 5,5 km te slovi kao drugi najduži zid u svijetu. Osim po najstarijoj i najvećoj solani na cijelom Sredozemlju, naime izgrađena je prije Krista, Mali Ston je naširoko poznat po uzgajalištima dagnji i kamenica. Nastavljamo turu prema Trsteniku u kojem nas čeka brod. U Trsteniku ručamo na brodu. Plovimo prema Kućištima gdje stižemo kasno poslijepodne jer se putem zaustavljamo za kupanje i sunčanje. Večeras se služi Kapetanova večera! Noćenje u Kućištima (36,2 km).
Nakon doručka, krstarimo prema otoku Hvaru. Naše sljedeće pristanište je istoimeni glavni grad otoka, gdje započinje i naša nova biciklistička pustolovina. Vozimo se kroz nepregledna polja lavande i vinograda prema Starom Gradu, najstarijem naselju na otoku, izgrađenom u 4. stoljeću prije Krista kao starogrčka kolonija Faros. Slijedi ručak na brodu u Starom Gradu, zatim lagana vožnja biciklom do Jelse i kroz Vrbosku natrag u Stari Grad. Noćenje u luci Stari Grad u kojoj možete iskoristiti priliku za kušanje tradicionalnih specijaliteta u jednom od lokalnih restorana (20,4 odn. 21,8 km).
Napomena:
moguće su manje promjene itinerera i aktivnosti uslijed vremenskih i lokalnih uvjeta. Stoga, postoji mogućnost da se ručak služi na brodu umjesto večere i obratno.
Što je uključeno…
* Osmodnevno krstarenje u skladu s itinererom
* Polupansion u skladu s itinererom
* Zakuska dobrodošlice
* Kapetanova večera
* Predstavnici vama na usluzi tijekom ukrcavanja i iskrcavanja
* Vodiči tijekom čitavog krstarenja (jedan vodič za 22 osobe, dva vodiča za više od 22 osobe)
* Najam bicikla (istaknite prilikom rezerviranja ako želite iznajmiti zaštitnu kacigu)
* E-bicikli uz nadoplatu
* Vođene biciklističke ture prema itinereru
* Vođeno razgledavanje Dubrovnika
* Vođeno razgledavanje Trogira
 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

Boravišna pristojba i obvezne lučke naknade nisu uključene u cijenu krstarenja.

Za krstarenja iz Rijeke, Zadra i Trogira ukupan iznos od 28 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 14 eura) plaća se pri ukrcaju na brod. Iznimno za krstarenja do/od Dubrovnika boravišna pristojba i lučke naknade iznose 35 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 17 eura).
    ukupno:
    Top

    All rights reserved © 2005-2021 I.D. RIVA TOURS

    Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
    OK Više informacija