Za iznajmljivače Za iznajmljivače

Za iznajmljivače

I.D. Riva Tours – Vaša agencija i partner s iskustvom više od 27 godina

I.D. Riva Tours je njemačka putnička agencija odnosno Touroperator (organizator putovanja) osnovan 1994. godine u Münchenu. U našoj centrali u Münchenu prodajni agenti primaju rezervacije preko telefona i e-maila te odgovaraju na upite potencijalnih gostiju. Naši zaposlenici diljem Hrvatske brinu za sve što je iznajmljivačima i gostima potrebno tijekom njihovog boravka u Hrvatskoj, a glavni ured nalazi se u Poreču.

Kao organizator putovanja koristimo razne prodajne kanale pa i one koje manjim lokalnim agencijama nisu dostupni. Naša ponuda se distribuira na više od 12.000 turističkih agencija u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj koje su priključene na razne rezervacijske sisteme dostupne isključivo putničkim agencijama. Također, ne odustajemo od klasičnog kanala prodaje te svake godine tiskamo 100.000 primjerka kataloga u kojemu je prezentirana naša ponuda kuća i apartmana za odmor na njemačkom jeziku. Katalog se šalje na adrese više od 3.000 putničkih agencija, te na 35.000 privatnih adresa, a može se i besplatno naručiti.

Pored naših kataloga i web stranica www.idriva.de, www.idriva.com i www.idriva.hr, Vaš objekt biti će stavljen na najvažnije njemačke te međunarodne portale, što znači da Vaš objekt mogu rezervirati potencijalni gosti iz cijeloga svijeta. Trenutno smo povezani sa sljedećim portalima:

Booking Airbnb Abritel Agoda Atraveo Casamundo E-Domizil Expedia Ferienhausmiete Fewo-Direkt Holidu Homeaway Stayz Hometogo Invia Traumferienwohnungen TUI VRBO Wimdu

Na svim navedenim kanalima mi vodimo kontrolu rezervacija za Vas, tako da nemate rizik duplih rezervacija, brige oko naplate, komunikacije glede različitih upita od strane gostiju.

Naš servis obuhvaća sljedeće usluge:

 • profesionalno slikanje objekta na naš trošak
 • pisanje opisa na više jezika
 • postavljanje slika na sve portale
 • postavljanje i ažuriranje termina i cijena na svim portalima
 • unos svih ostalih potrebnih podataka koji su važni za prikaz objekta na portalima
 • odgovaranje na upite potencijalnih gostiju
 • kontrola kalendara i rezervacija
 • rješavanje eventualnih žalbi gostiju
 • odgovaranje na recenzije gostiju
 • sa gostima komuniciramo na njemačkom, engleskom, talijanskom, nizozemskom, španjolskom i francuskom jeziku
 • stalno praćenje stanja rezervacija i po potrebi predlaganje cjenovnih akcija
 • praćenje zakonskih propisa i pravovremeno obavještavanje o značajnim izmjenama
 • praćenje želja i potreba gostiju kako bi se marketinški uskladili sa potrebama tržišta
 • savjetovanje iznajmljivača kako unaprijediti vlastiti objekt u svrhu bolje popunjenosti

Prednosti I.D. Riva Tours-a

 • 27 godina iskustva u plasmanu kuća za odmor i apartmana u privatnom smještaju.
 • 90-tih smo započeli kao prva agencija koja je nudila objekte u unutrašnjosti Istre na tržištu.
 • Stručno osoblje
 • Uhodani prodajni kanali preko: najpoznatijih portala, cca. 12.000 putničkih agencija, kataloške distribucije na cca. 35.000 privatnih adresa u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.
 • Individualni pristup pri obradi opisa i definiciji prodajnih uvjeta za svaki pojedini objekt.
 • Personalni pristup od strane naših djelatnika iznajmljivaču i gostu.
 • Maksimalna zaštita iznajmljivača od otkazivanja rezervacija s obzirom na današnje uvjete na tržištu - čak do 30 dana od dana rezervacije pokriće storno troškova!
 • Prema potrebi i fazi dovršenosti objekta, savjetujemo Vas o vrsti smještajnih jedinica kao i o dodatnim i posebnim sadržajima objekta.

Koje su Vaše obveze ?

 • Poštivanje Ugovora o suradnji sa I.D. Riva Toursom glede objavljenih cijena, vlastitih rezervacija, točnosti podataka i ostalih odredbi Ugovora
 • doček/ispraćaj gostiju
 • prijava gostiju putem sustava eVisitor
 • čišćenje i priprema objekta prije dolaska gostiju

Prednosti rezervacije smještaja preko touroperatora za goste :

Putnici sve više traže pravnu sigurnost i zaštitu kod rezervacije putovanja. Organizatori aranžmana (touroperatori) podliježu strogim zakonskim propisima i pravilima. Za razliku od rezervacije preko lokalne agencije ili izravno kod iznajmljivača, gosti koji rezerviraju direktno kod I.D Riva Toursa imaju puno veću pravnu sigurnost.

Posebno u ovim vremenima pandemije gostima postaje ova sigurnost sve važnija, što pokazuju i razne ankete provedene npr. u Njemačkoj.

Za sve vlasnike kuća za odmor i apartmana koji žele iznajmljivati objekte preko nas, postavili smo određena pravila, koja možete ovdje vidjeti odnosno preuzeti.

Ako ste zainteresirani za suradnju s nama, jednostavno ispunite kontaktni obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, ili nas kontaktirajte na broj mobitela +385 91 452 00 30. Ako raspolažete fotografijama Vašeg objekta, pošaljite i nekoliko njih. Fotografije ne moraju biti kvalitetne jer služe samo za prvu informaciju a ne za objavu.


Što kažu naši iznajmljivači?


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Još je 2000. godine moj otac započeo surađivati s agencijom ID Riva tours. Na njihov prijedlog u obiteljskoj kući na selu, udaljenom od mora uredio je apartman što je u to vrijeme bilo veoma izazovno. Popunjenost je odmah bila iznad svih očekivanja. Ponukan dobrim rezultatima i promoviranjem novih trendova prvenstveno od strane agencije, odlučujem u istom selu na velikoj parceli sagraditi kuću za odmor u tradicionalnom stilu koja se počela iznajmljivati 2003. godine. Kako bi proširili ponudu, nekoliko godina kasnije uz podršku ID Riva toursa uz kuću smo izgradili bazen. U više od 15 godina uspješne suradnje s ID Riva toursom odnosi su bili profesionalni, fer i korektni, ali i puni: razumjevanja, povjerenja i uvažavanja, a zajednička druženja i direktni kontakti pridonijeli su prijateljskoj atmosferi. Stoga, 2018. godine započinjem graditi novu kuću s bazenom ovog puta moderne arhitekture, naravno pnovno nije izostala podrška ID Riva toursa kao ni dobar rezultat. Danas na tržištu postoje mnoge agencije, ID Riva tours je u segmentu kuća za odmor u Istri bila prva, a to govori da je imala viziju i da je pridonijela razvoju istarskog i hrvatskog turizma. Na nama iznajmljivačima je da prepoznamo i izaberemo pouzdanog i uspješnog partnera kako bi zajedno kontinuirano unapređivali i razvijali ponudu, a samim time i dugoročno ostvarivali dobre rezultate.
Arsen Marić/kuće Franciska i Vinci


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ S agencijom Riva Tours surađujemo već 23 godine, od samih početaka razvoja ruralnog turizma u Istri, čiji je jedan od začetnika i gosp. Selimir Ognjenović, vlasnik i direktor Rive. Svih ovih godina Riva je prema nama bila izuzetno korektna, ali osim te profesionalne korektnosti, potrebno je naglasiti još nešto: Riva je možda jedina agencija koja sa svojim iznajmljivačima ima takav odnos - prijateljski, gotovo obiteljski prisan; agencija koja u raznim prigodama okuplja svoje iznajmljivače, iskazujući im i na taj način poštovanje i brigu. Sve je to kod nas dovelo do jednog osjećaja sigurnosti i povjerenja, zbog čega ćemo i dalje, dokle god se budemo bavili ovim poslom, surađivati sa Rivom.
Rade i Sonja Vojinović/Stancija Baladur


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Sa agencijom ID RIVA TOURS surađujem od 2011. godine. Kroz 10-godišnju suradnju agencija se pokazala kao pouzdan, pošten i korektan partner. Sve međusobno dogovoreno ispoštuje se u potpunosti. Ono što želim naglasiti da su u turističkoj branši među prvima počeli promovirati unutrašnjost Istre koja itekako ima turističkog potencijala za boravak gostiju koji traže malo veći mir i prirodu kakvu unutrašnjost Istre ima.
Vilijam Banko/kuća Nicole


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Koristimo priliku da vam zahvalimo za sve ono što već godinama činite za nas pa ću spomenuti da je kuća Istranka u vašoj agenciji od kad je otvorena, dakle od 2004. godine. Nikada, a ma baš ni jednom trenutku nismo razmišljali da prekinemo suradnju s vama. Uvijek nam stojite na raspolaganju spremni da u svakom momentu odgovarate na naša brojna pitanja i nalazite rješenja za nesvakidašnje situacije. Spremni da savjetima zajedno poboljšamo kvalitetu smještaja, a poštujući vaše sugestije uspijevamo zadovoljiti gotovo svakog gosta i u ovim zahtjevnim vremenima kada kuća, villa, apartmana ima gotovo pa previše, a da i ne spominjemo kako smo i u ovoj situaciji sa epidemijom i ovim “novim normalnim” koje je sve samo ne normalno, uspjeli uspješno izgurati prethodnu godinu. Posebno bih se osvrnula na isplatu koja nikada nije kasnila, poštivajući rokove zacrtane Ugovorom iskazujete poštovanje prema svakome od nas, a to treba cijeniti, i mi to zaista činimo - cijenimo vas. U svakom od vas vidimo suradnike i izuzetno dobre prijatelje. Mislim da to govori sve. Još jednom hvala od srca.
Frankovići/kuća Istranka


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ S agencijom I.D. Riva Tours imamo uspješnu poslovnu suradnju dužu od dvadeset godina koja je prerasla u srdačno prijateljstvo. Sve je započelo kad smo 2000. godine odlučili renovirati jednu malu staru istarsku kuću i odlučili se za novu vrstu turizma, turizam na selu. Od tog dana svi njezini djelatnici svojim savjetima i angažmanom pomažu nam da svakom gostu omogućimo nezaboravan odmor u našim kućama u samom središtu Istre. Veselimo se budućoj uspješnoj suradnji i novim gostima.
Obitelj Kutić/kuće Pićanci, Kutić & Villa Marija


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 2001. godine sklopili smo ugovor sa I.D. RIVA TOURS agencijom. Naša suradnja nastavila se do dan danas. Već sama ta činjenica govori o našem zadovoljstvu i uspješnom partnerstvu u brizi za naše goste. Agencija je uvijek bila tu da nam pomogne sa savjetima u poslovanju, ukoliko su se pojavili problemi sa gostima i općenito potpore u radu i redovitom isplatom. Uz druženja i brigom za nas iznajmljivače osjećamo se kao dio velike obitelji. I u ovoj krizi sa Covidom 19, direktor Selimir Ognjenović usprkos krizi za samu agenciju pokazao je razumjevanje za nas iznajmljivače i nesebično nam pomogao i hvala mu na tome.
Sonja & Valter Kostešić/Villa Arbora

Podaci o vlasniku

* Obvezan unos

Podaci o objektu

Karakteristike vile ili kuće

Karakteristike apartmanske kuće

Ostalo

Slanje fotografija