Čarter

Mnogi su to otkrili prije nas – i s time se možemo samo složiti – da je unajmljivanje broda i otkrivanje otoka hrvatskog Jadrana jedna od najljepših stvari koje možete učiniti. Uz malo mašte, brod može postati vaša vlastita privatna jahta.

Nemojte se iznenaditi ako ovdje naiđete na velike luksuzne jahte, s ljudima koji si mogu priuštiti sve i svašta i čiji je jedini problem što izabrati. Roman Abramovič, Yannick Noah, Caroline iz Monaka, Bernie Ecclestone, šeik Abdullah Saleh i Bill Gates imaju jedno zajedničko – svi uživaju u nautičkom odmoru na hrvatskom Jadranu.

A na vama će na jednom od naših brodova biti još bolje: Vaš će kuhar svakodnevno pripremiti nova dalmatinska jela u svojoj kuhinji, bez premca ste u blizini prirode, te Vaših domaćina ćete upoznati i cijeniti.

Razradit ćemo vašu željenu rutu u suradnji s Vašim kapetanom, gradeći je uz najveći stupanj fleksibilnosti. I ne zaboravite: Naš „ploveći pansion“ može biti polazna točka mnogih različitih aktivnosti.


Route Planning

Kod čartera odlučujete sami kamo vas put vodi… ali znamo da uz obalu od 5835 kilometara i 1185 otoka i otočića izbor nije uvijek lak.

Ako ne želite slijediti neku od naših ruta koje su već razrađene, jednostavno nam javite svoje želje – npr. koja mjesta ili otoke želite posjetiti, želite li noćiti u uvalama ili lukama. Zajedno s kapetanom i našim timom na licu mjesta ćemo isplanirati Vašu osobnu rutu. Naravno, uzimaju se u obzir dnevno vrijeme plovidbe, karakteristike broda i nautička procjena.

Cijene najma temelje se na prosječnom dnevnom trajanju plovidbe od pet sati, odnosno 35 sati tjedno, ali ne više od sedam sati dnevno. Naravno, možete provesti čitav dan u uvali ili u luci i produljiti vrijeme plovidbe tijekom narednih dana. Dok planirate, imajte na umu da naši brodovi plove isključivo danju.

Moguće su i dulje plovidbe za koje ćemo vam rado dati našu ponudu.

à la carte

„Dobra hrana je za dušu i tijelo“ – ova stara izreka odnosi se i na krstarenja našim brodovima. Zato posebnu pozornost posvećujemo visokokvalitetnoj i zdravoj hrani. Glavni obroci tradicionalno se sastoje od juhe ili predjela, mesa ili ribe, svježeg povrća, salate i deserta.

A ako imate nekih posebnih zahtjeva, samo razgovarajte na vrijeme s kapetanom. Rado će nabaviti svježe ulovljene škampe za Vašu grupu, koje će zatim kuhar pripremiti za večeru. Ili ispeć janjetinu na žaru za Vas na brodu, u osamljenoj uvali. Takva dodatna ili posebna jela se plaćaju odvojeno.

Večernji izlasci na kopnu također nude priliku za kulinarska otkrića. Bilo da se radi o tradicionalnim konobama u kojima možete jesti ribu s gradela u dobrom društvu ili restoranima u kojima se slow food poslužuje u ekskluzivnoj atmosferi.

Jeste li ikad čuli za „vinsku cestu na moru“? Ako ne, onda biste ovo svakako trebali isprobati. Naime, krstarenje koje Vas vodi od vinarije do vinarije, gdje se zatim degustiraju fina vina. Primjerice na poluotoku Pelješcu, gdje se uzgajaju i proizvode poznata crna vina Dingač i Postup.

Cultural Sights, Excursions, National Parks

Želite li doživjeti više od sunca, vjetra i mora? Hrvatska nudi brojne mogućnosti za obogaćivanje vašeg čarter krstarenja.

Što kažete na obilazak kulturno-povijesnih spomenika s vodičem? Na to vas pozivaju UNESCO gradovi Split, Trogir i Dubrovnik, ali i Krk, Rab, Zadar, Šibenik, Hvar, Korčula… imaju obilje znamenitosti za ponuditi. Imate izbor hoće li Vas Vaš vodič čekati u određenoj luci ili će Vas pratiti tijekom cijelog krstarenja.

Naravno, rado ćemo organizirati i izlete autobusom za Vašu grupu, npr. kroz deltu ušća Neretve do Mostara ili do Nacionalnog parka Plitvičkih jezera.

Brojni Nacionalni parkovi očekuju Vas na našim rutama. Strme klisure Paklenice, slapovi Krke koji oduzimaju dah, u svijetu jedinstveno Kornatskog otočja ili jezera s slanom vodom na otoku Mljetu.

Samo nam javite svoje želje i mi ćemo Vam dati odgovarajuću ponudu.

Active Cruises

Jeste li znali da je I.D. Riva Tours bio „izumitelj“ aktivnih krstarenja s biciklom? U međuvremenu nudimo sedam različitih ruta na kojima kombiniramo naša krstarenja s vođenim biciklističkim turama po otocima.

Naravno, biciklističke ture se mogu kombinirati i s čarterom jednog od naših brodova. Imate izbor da li želite odabrati jednu od već postojećih ruta iz našeg programa ili sastaviti svoj vlastiti program. A mi smo pravi partner i za veće događaje. Ne samo da smo 2000. godine održali „Biciklističko proljeće na otocima Kvarnerskog zaljeva“ Bavarske radiotelevizije s 21 brodom i 500 sudionika, već i svake godine organiziramo slične događaje.

Aktivno krstarenje s biciklom naravno nije jedini način aktivnog dizajniranja čarter krstarenja. Ako želite doživjeti otoke našeg Jadrana pješačeći, naši iskusni vodiči pokazat će vam najljepše staze i mjesta.

Ako tražite još aktivnosti, kajak safari ili rafting tura zasigurno će biti stvar za vas. Rijeke Zrmanja kod Zadra i Cetina kod Omiša poznata su područja kajaka i raftinga.

Ili neki „šareni miks“ biciklizma, planinarenja, nordijskog hodanja, kajaka, raftinga… Rado ćemo sastaviti pravi program za Vas, prilagođen željama i kondiciji sudionika.

Klubovi, udruge i obitelji

Jadran je zapravo mirno more. Ako bi Vam ovdje gusari koji zveckaju sabljom prešli kurs, možete biti sigurni da nisu zlonamjerni. Prije će biti zabavna skupina koja je unajmila brod kako bi se zabavila nekoliko dana.

Naši brodovi idealni su za putovanje kluba ili udruge. Bilo da se radi o kuglačkom ili sportskom klubu, široj obitelji ili jednostavno grupi istomišljenika – s brodovima za 13 do 40 putnika ćete kod nas uvijek pronaći nešto prikladno. A ako je vaša grupa još veća, naravno možete istovremeno unajmiti dva ili više brodova.

Prije nekoliko godina, puhački orkestar zakupio je jedan od naših motornih jedrenjaka i priredio koncert u svakoj luci. Zamislite zadivljene poglede slučajne publike na kopnu kad su na palubi odjednom zasvirale trube. Nešto slično se dogodilo kad su članovi country music kluba svake večeri raspakirali svoje gusle i bendžo i na rivi plesali u ritmovima square dance-a. A budući da su Hrvati mediteranski narod koji je uvijek raspoložen za slavlje, postali su pravi mali lučki festivali!

Neki su već proslavili svoj rođendan na jednom od naših brodova i pozvali prijatelje i obitelj da im se pridruže. U srpnju 2013. par iz Austrije rekao je „da“ na našem MS Dalmatinu. Nakon vjenčanja pred matičarom na brodu, otišli su na svečanu večeru u Zadru. Potom je novopečeni bračni par proveo tjedan dana krstareći sjeverno-dalmatinskim otocima s 20 pozvanih gostiju. Provedite i Vi nezaboravno vrijeme na jednom od naših brodova!

Seminars & Workshops

Naši su brodovi također idealno „mjesto događaja“ za seminare, radionice, team buildinge… Na primjer, ITHAS (International Tourism and Hospitality Academy at Sea) održava se već od 2005. skoro svake godine na pet ili šest naših brodova.

Ovaj događaj organizira Ekonomski fakultet u Zagrebu u suradnji sa fakultetima u Münchenu, Jyvaskylä (Finska), Barceloni (Španjolska), Ljubljani (Slovenija) i Brocku (Ontario, Kanada). Svake godine više od 100 studenata i deset predavača iz područja turizma sudjeluje na akademiji kako bi učili u stvarnim životnim situacijama tijekom studija. Tijekom ove jedinstvene kombinacije krstarenja i treninga, budući turistički stručnjaci promatrat će kritičkim okom sve aktere uključene u pružanje turističkih usluga.

Tijekom putovanja sadržaj učenja prenose stručnjaci koji su prepoznati u cijelom svijetu. Održavaju predavanja i vode diskusije sa studentima. Uz to, organiziraju se sastanci s lokalnim turističkim menadžerima u mjestima gdje pristaju naši brodovi. Akademija svake godine ima drugačiju fokusnu temu. U posljednjih nekoliko godina su to bili „Menedžment otočnog turizma“, „Turistički menedžment u nacionalnim parkovima”, „Destinacijski menedžment“, „Fizičko planiranje u turizmu“, „Stvaranje turističkog proizvoda“ ili „Special interest turizam“.

I Vi možete održati seminar ili team building na našim brodovima, samo nam javite svoje želje!

School’s out Tours & Trips with Friends

Tako je sve počelo 1960-ih: Jednostavnim sredstvima prenamijenjeni teretni jedrenjaci, kreveti odvojeni zavjesama, jedan wc, jedan tuš na palubi. Putnici su bili uglavnom mladi ljudi – maturanti na maturalnom putovanju, prijatelji na muškoj turi, kuglački klubovi… Tada se uglavnom noćilo u uvalama bez struje i vode – prema geslu „ruku pod ruku s prirodom“. I naravno, kapetani nisu samo znali gdje su najljepše uvale, već i gdje su najbolje plesne terase.

Vremena su se promijenila. Bivši teretni jedrenjaci s vremenom su se iznova modernizirali, prave kabine već su davno zamijenile zavjesama odvojene krevete, a i tuševi više nisu na palubi. A za kormilom sada stoje sinovi i unuci tadašnjih pionira.

Čak i ako su većina današnjih gostiju individualni putnici i obitelji, svaki tjedan na brodovima pozdravljamo grupe koje su unajmile cijeli brod za sebe. Kao i prije, maturanti idu na maturalno putovanje ili grupe prijatelja se tjedan dana zabavljaju. Naravno, više ne traže najbolje plesne terase, već traže najpopularnije diskoteke i klubove. Kao što su „Santos“ u Barbatu na otoku Rabu ili plaža Zrće na otoku Pagu. Plažu Zrće često nazivaju „Ibiza Hrvatske“ – u šest klubova međunarodno poznati DJ-i puštaju glazbu 24 sata dnevno.

Povratak na staru „Seeadler* tradiciju“ – to se prije svega odnosi na naše manje brodove: MS Zelenbor i MS Poseidon iz Rijeke, MS Dalmatino iz Zadra, kao i MS Pravedan i MS Orkan iz Trogira. S kapacitetom između 13 i 26 putnika idealni su za manje grupe, a ljeti se i dalje može spavati pod zvijezdama na palubi.

Vremena se mijenjaju, ali jedno uvijek ostaje isto: lijepo druženje s prijateljima, dobra zabava i jedinstvena priroda – to je prava „Seeadler* tradicija“.

*„Seeadler” (morski orao) bila je njemačka tvrtka koja je 1960-ih izumila ova jedinstvena krstarenja. I.D. Riva Tours službeni je nasljednik i vlasnik marke i logotipa.

Short Trips

Čak i ako nemate punih tjedan dana vremena, a ipak želite unajmiti brod, slobodno nas pitajte. Rado ćemo vam dati ponudu za kraća čarter putovanja.

Polazak iz luke Rijeka

 • Kategorija: Deluxe
 • Dužina 48.00 m, godina izgradnje 2020
 • 40 kreveta u 19 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

40 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Deluxe
 • Dužina 37.00 m, godina izgradnje 2014
 • 38 kreveta u 18 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

38 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Deluxe
 • Dužina 44.00 m, godina izgradnje 2020
 • 37 kreveta u 18 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

37 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Premium
 • Dužina 29.00 m, godina izgradnje 1935
 • 20 kreveta u 10 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

20 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Premium
 • Dužina 43.50 m, godina izgradnje 2016
 • 38 kreveta u 18 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

38 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Premium
 • Dužina 35.00 m, godina izgradnje 2004
 • 31 kreveta u 16 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

31 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 36.00 m, godina izgradnje 1989
 • 34 kreveta u 14 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

34 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 39.00 m, godina izgradnje 1946
 • 36 kreveta u 15 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

36 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 27.30 m, godina izgradnje 1957
 • 26 kreveta u 11 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

26 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 35.50 m, godina izgradnje 1955
 • 37 kreveta u 16 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

37 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort
 • Dužina 23.00 m, godina izgradnje 1938
 • 13 kreveta u 6 kabine
pogledaj opis
Osoba

13 Osoba

Kabine s tušom i wc-om

Polazak iz luke Zadar

 • Kategorija: Premium
 • Dužina 40.00 m, godina izgradnje 2016
 • 35 kreveta u 17 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

35 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Premium
 • Dužina 31.00 m, godina izgradnje 1991
 • 18 kreveta u 8 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

18 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 26.00 m, godina izgradnje 1957
 • 26 kreveta u 13 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

26 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 43.75 m, godina izgradnje 1964
 • 28 kreveta u 14 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

28 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

Polazak iz luke Trogir

 • Kategorija: Deluxe
 • Dužina 46.00 m, godina izgradnje 2019
 • 40 kreveta u 19 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

40 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Deluxe
 • Dužina 50.00 m, godina izgradnje 2019
 • 40 kreveta u 19 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

40 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Deluxe
 • Dužina 42.00 m, godina izgradnje 2015
 • 36 kreveta u 19 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

36 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Deluxe
 • Dužina 46.00 m, godina izgradnje 2018
 • 40 kreveta u 19 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

40 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Deluxe
 • Dužina 44.00 m, godina izgradnje 2018
 • 39 kreveta u 19 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

39 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Premium
 • Dužina 40.00 m, godina izgradnje 2011
 • 40 kreveta u 19 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

40 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Premium
 • Dužina 33.00 m, godina izgradnje 2006
 • 40 kreveta u 18 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

40 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Premium
 • Dužina 30.00 m, godina izgradnje 2012
 • 28 kreveta u 13 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

28 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 32.00 m, godina izgradnje 1958
 • 32 kreveta u 15 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

32 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 25.00 m, godina izgradnje 1988
 • 24 kreveta u 11 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

24 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 25.50 m, godina izgradnje 1950
 • 26 kreveta u 11 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

26 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort Plus
 • Dužina 33.00 m, godina izgradnje 1955
 • 35 kreveta u 16 kabine
 • Podesevi klima uređaj
pogledaj opis
Osoba

35 Osoba

Klima uređaj

Kabine s tušom i wc-om

Klima uređaj

Klima uređaj

 • Kategorija: Comfort
 • Dužina 20.00 m, godina izgradnje 1928
 • 20 kreveta u 10 kabine
pogledaj opis
Osoba

20 Osoba

Kabine s tušom i wc-om

 • Kategorija: Comfort
 • Dužina 21.00 m, godina izgradnje 1900
 • 14 kreveta u 7 kabine
pogledaj opis
Osoba

14 Osoba

Kabine s tušom i wc-om


Prilikom čartera broda polupansion obvezan je za sve putnike. Ako se odlučite za puni pansion, ovo je obvezujuće za sve sudionike putovanja; kombinacija polupansiona ili punog pansiona unutar grupe čartera nije moguća. Međutim, moguće je rezervirati polupansion za određene dane za cijelu čarter grupu i puni pansion za preostale dane (npr. 3 dana polupansion i 4 dana puni pansion).

Molimo Vas da nas obavijestite o svojoj odluci u vezi s time do četiri tjedna prije početka čartera. Odabranu prehranu treba platiti najmanje u iznosu minimalnog broja putnika navedenog za izračun doplata (vidi tablicu cijena čartera).

Kod čartera možete birati između polupansiona ili punog pansiona, bez obzira na to nudi li se dotični brod s polupansionom ili punim pansionom na „normalnim“ krstarenjima.

Dodatni obroci ili posebni zahtjevi koji uzrokuju dodatne troškove plaćaju se na brodu.

Popis sudionika mora biti dostavljen do šest tjedana prije početka čartera.

Rute se mogu dogovoriti individualno unutar hrvatskih obalnih voda, prosječno dnevno vrijeme plovidbe iznosi cca. pet sati (= 35 sati tjedno, ali ne više od sedam sati u jednom danu). Ako se prekorači prosječno dnevno vrijeme plovidbe, kapetanu treba platiti nadoplatu za gorivo. Stoga biste nas trebali pravovremeno obavijestiti o svojoj željenoj ruti prije početka putovanja – ako je to moguće prilikom rezervacije – kako bismo mogli izračunati očekivano dnevno vrijeme plovidbe, a time i eventualnu nadoplatu za gorivo koju treba platiti.

Primjeri za nadoplatu za gorivo:

 • Rute T1, TV = 30 €
 • Rute T3, TD = 70 €
 • Ruta T4 = 120 €

Nadoplata za gorivo plaća se po osobi u iznosu minimalnog broja putnika za izračun doplata.

Ulaz u nacionalne parkove i parkove prirode nije uključen u cijenu čartera i mora se platiti na licu mjesta. Primjeri po osobi:

 • Nacionalni park Kornati = cca. 10 €
 • Park prirode Telašćica = cca. 10 €
 • Nacionalni park Mljet = cca. 20 €
 • Nacionalni park Krka (ovisno o sezoni) = 15–27 €
 • Park prirode Lastovsko otočje = cca. 4 €

Rado bismo vam dali ponudu za dodatne izlete tijekom vašeg krstarenja. Kao primjere spominjemo kajak safari na rijeci Zrmanji (za opis vidi rutu RC), rafting rijekom Cetinom (za opis vidi rute TV i TC), kao i cjelodnevne izlete autobusom kroz Crnu Goru (za opis vidi rutu T4) i kroz delta ušća rijeke Neretve do Mostara (za opis vidi rutu T5).

 • Zrmanja kajak safari = 59 € po osobi
 • Rafting na Cetini = 59 € po osobi
 • Neretva & Mostar = 69 € po osobi
 • Izlet autobusom iz Kotora po Crnoj Gori = 60 € po osobi
 • Izlet autobusom iz Dubrovnika po Crnoj Gori = 85 € po osobi
 • Vođenje po gradu = 95 € po grupi

Možete unajmiti brod i za aktivna krstarenja na biciklima. Međutim, to se mora upitati prilikom rezervacije, jer nisu svi brodovi pogodni za to. Dodatni troškovi iznose tjedno:

 • Obvezna nadoplata za rukovanje (transport bicikla na brodu, posebna ruta) 25 € po osoibi po bicikli odnosno 45 € po osobi po električnoj bicikli, plaća se najmanje u iznosu minimalnog broja putnika navedenog za izračun doplata (vidi tablicu cijena).

 • Turističko-biciklistički vodič: 1. vodič 1.000 € tjedno, 2. vodič 700 € tjedno, uključujući prehranu za vodiča. Preporučujemo dva vodiča po grupi. Imajte na umu da će jedna kabina biti rezervirana za vodiče (ovo ne smanjuje cijenu čartera).

 • Iznajmljivanje bicikla (kaciga po želji), uključujući osiguranje bicikla i dostavu do luke (može se rezervirati samo u kombinaciji s vodičem I.D. Riva Toursa) 79 € po biciklu.

 • E-bike (električni bicikl, kaciga po želji), uključujući osiguranje bicikla i dostavu do luke (rezervacija na upit, može se rezervirati samo u kombinaciji s vodičem I.D. Riva Toursa) 199 € po e-bikeu.

Naravno možete unajmiti i brod za krstarenja s pješačenjem. Dodatni troškovi iznose tjedno:

 • Turističko-pješački vodič: 1. vodič 1.000 € tjedno, 2. vodič 700 € tjedno, uključujući prehranu za vodiča. Imajte na umu da će jedna kabina biti rezervirana za vodiče (ovo ne smanjuje cijenu čartera).

Rado ćemo vam dati ponudu za turističkog vodiča koji će vas pratiti tijekom krstarenja. Vođeni obilasci gradova također su mogući u većini mjesta, ali ih smiju provoditi samo turistički vodiči sa službenom dozvolom. Rado ćemo vam dati ponudu i za ovo.

U osnovi se ukrcaj i iskrcaj odvijaju u istoj luci. Međutim, moguće je odabrati različite luke za ukrcaj i iskrcaj (npr. Rijeka i Zadar) ako unajmite brod za dvije ili više grupa zaredom. Na primjer, dva puta sedam dana ili dva kratka krstarenja od tri i četiri dana.

Čak i ako nemate punih tjedan dana vremena ali ipak želite unajmiti brod, slobodno nas pitajte. Rado ćemo vam dati ponudu za kraća čarter putovanja.

Termini & cijene čartera za 2023. god.

Cijene 2023

Termini & cijene čartera za 2024. god.

Cijene 2024

Raspoloživost

Pošaljite nam svoj neobvezujući upit putem obrasca „Upit” ili e-poštom na cruise@idriva.com


obavezna polja broj putnika datum prijave alternativni datum prijave (dd.mm.gggg) trajanje (dana) ukrcajna luka alternativna ukrcajna luka brod alternativni brod vlastiti prijevoz busom iz letom iz podaci za kontakt ime i prezime ulica i kućni broj poštanski broj grad/mjesto država telefon e-mail adresa opažanja/zahtjevi pošalji slanje... Kontaktni obrazac


Boat charter is not bookable online. Therefore, we kindly ask you to fill in the request form below. You will receive our non-binding offer the next working day at the latest. Čarter brodova nije moguće rezervirati putem interneta. Stoga, molimo vas da popunite obrazac. Primit ćete neobvezujuću ponudu najkasnije naredni radni dan.

* obavezna polja

podaci za kontakt

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija