MS Pravedan

Kategorija: Comfort
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort
Max. 14 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Besplatan Wi-Fi

Nakon što je Pravedan više od pola stoljeća prevozio vino s otoka na kopno, 1958. godine njegovi vlasnici se odlučuju preurediti ga u brod za krstarenja. Ovo je istinita priča, naime na početku su gosti čak dijelili brod s vinskim bačvama (što nikome nije smetalo, naravno). Već nekoliko godina sve kabine našeg najmanjeg broda imaju tuš i WC, a otvoreni salon sa ceradom na krmi goste poziva na druženje. Nakon što je 2013. godine proslavio svoju 55. godišnjicu krstarenja Pravedanom, kapetan Srećko Novaković zaključuje da je vrijeme za odlazak u mirovinu. Na proljeće 2014. prodaje Pravedan obitelji Grgić iz Brista na Makarskoj rivijeri, koja ovdje već dugi niz godina prima goste u svojim apartmanima. Budući da otac Josip upravlja kao kapetan i teretnim brodovima na svjetskim morima, on i njegova žena Senka se izmjenjuju u brizi o brodu. Njihov sin Anton je u međuvremenu krenuo očevim stopama i s položenim kapetanskim ispitom sada drži kormilo Pravedana u rukama. Zajedno s brodskim kuharom i jednim mornarom čine momčad iz snova, koja svojim gostima ispunjava sve želje. Inače, Pravedan je još pravi jedrenjak, što je prošlih godina dokazao na našim jedrenjačkim rutama.

Opći podatci: Dužina 21 m, godina gradnje 1900, rekonstrukcija 2005. 7 kabina – 14 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc.

Potpalublje: 5 dvokrevetnih kabina sa krevetima na kat. Klima uređaj u hodniku potpalublja.

Glavna paluba: 2 kabine sa krevetima na kat.

Ostalo: Paluba za sunčanje (50 m²) sa 10 ležaljki i 4 klupe, otvoreni salon za 14 osoba na krmi, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradom.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

MS Pravedan se može rezervirati samo kao čarter cijelog broda. Nije moguće rezervirati pojedinačne kabine.

 

Detalji

Godina gradnje: 1900

Obnovljeno: 2005

Ukupna dužina (m): 21.00 m

Paluba za sunčanje: 50 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 7

Trokrevetne kabine: 0

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Ne


Dodaci

Tuš: 1

Wc: 1


 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija