MY Suzana

Kategorija: Deluxe
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Neki od naših gostiju sigurno se još sjećaju kapetana Ivice Tomulića koji je od 1989. do 2008. godine bio partner kapetana Alana na brodu MS Albatros. Nakon što je Ivica kupio vlastiti brod, plovio je njime sjevernim Jadranom za drugu turističku agenciju. 2018. godine obitelj odlučuje graditi novi brod, stoga Ivica prodaje svoj motorni jedrenjak kako bi se mogao potpuno posvetiti novogradnji. Dok Ivica nadzirao radove u brodogradilištu, njegova žena Suzana povlačila konce u pozadini. Suzana je inače kćer Tonija Gulića, jednog od pionira krstarenja motornim jedrenjacima u šezdesetima. Toni je 1974. izgradio prvi motorni jedrenjak namijenjen turističkom krstarenju – MS Poseidon. Do tada su motorni jedrenjaci bili isključivo preuređeni teretni brodovi. Ivica i Suzana imaju i podršku svoje kćeri Ive koja je preuzela planiranje unutrašnjeg uređenja kako bi gostima bilo što ugodnije kada MY Suzana ove sezone po prvi put isplovi iz luke u Rijeci. Gosti će se tako moći potpuno opustiti i odmoriti uz jacuzzi na palubi kao i udobnom području za sunčanje na pramcu broda.

Opći podatci: Dužina 48 m, godina gradnje 2020. 19 kabina – 40 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, sef i klima uređaj.

Potpalublje: 2 kabine s bračnim krevetom, 2 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti u bračni krevet*, 2 trokrevetne kabine s bračnim krevetom i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 5 kabina s bračnim krevetom, 6 dvokrevetnih kabina s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti u bračni krevet.*

Gornja paluba: 2 kabine s bračnim krevetom i panoramskim prozorom.

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (cca. 250 m²) sa cca. 30 ležaljki, jacuzzi, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za cca. 40 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2020

Ukupna dužina (m): 48.00 m

Paluba za sunčanje: 250 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 17

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 1


 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

Top

All rights reserved © 2005-2022 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija