MS Poseidon

Kategorija: Comfort Plus
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 22 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Poseidon – bivši admiralski brod turističke agencije Seeadler – jedan je od prvih klasičnih motornih jedrenjaka koji su vozili krstarenja. Kada je kapetan Toni Gulić 1973. godine izgradio Poseidon, on je bio prvi posebno koncipiran brod za gusarska krstarenja, a ne samo preuređeni teretni brod. Nakon što je godinama pomagao svom ocu, Tonijev sin Kristijan prije koju godinu preuzima kormilo Poseidona, a Toni odlazi u zasluženu mirovinu na Rabu. Sezone 2016., Kristijan se odlučuje za kupnju drugog broda, MS Mačeka. Sljedećih godina Poseidona su vodili razne kapetane sve dok Antonio Komuczki nije odlučio preuzeti Posejdona u jesen 2021. Nastavljajući dugu tradiciju kapetana s otoka Raba, Antonio je završio poznatu nautičku školu u Bakru, a zatim je oplovio svjetskih oceana nekoliko godina na teretnim brodovima i tankerima, te radio kao mornar na izletničkim brodovima. Bio je mornar i kormilar na našoj MS Sageni četiri godine, prije nego što je 2019. kupio MS Zelenbor, što znači da sada ima sedam godina iskustva u turističkim krstarenjima. Od sezone 2022. Antonio će biti kapetan i domaćin na Poseidonu, dok će ga na Zelenboru zamijeniti šurjak Siniša.

Opći podatci: Dužina 28,50 m, godina gradnje 1973, rekonstrukcija 2005. 11 kabina – 22 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 10 dvokrevetnih kabina s krevetima na kat.

Glavna paluba: 1 dvokrevetna kabina s krevetima na kat.

Ostalo: Paluba za sunčanje (120 m²) sa 11 ležaljki i klupama, 3 stola sa klupama na glavnoj palubi (12 sjedećih mjesta na provi, 12 sjedećih mjesta na krmi), klimatizirani salon za 22 osobe.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 14

 

Detalji

Godina gradnje: 1973

Obnovljeno: 2005

Ukupna dužina (m): 28.50 m

Paluba za sunčanje: 120 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 11

Trokrevetne kabine: 0

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 1Galerija slika

 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se na brodu prilikom ukrcaja. Iznosi 28 € po osobi i tjednu u sezoni 2022., 14 € za djecu do 12 godina, te 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., 17 € za djecu do 12 godina.

Iznimno za luku ukrcaja Dubrovnik: Boravišna pristojba i prizemljenje iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2022., 17 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 10 € po kabini i danu.

Top

All rights reserved © 2005-2022 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija