MS Poseidon

Kategorija: Comfort Plus
Luka Rijeka - Kvarner
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Comfort Plus
Max. 22 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Poseidon – bivši admiralski brod turističke agencije Seeadler – jedan je od prvih klasičnih motornih jedrenjaka koji su vozili krstarenja. Kada je kapetan Toni Gulić 1973. godine izgradio Poseidon, on je bio prvi posebno koncipiran brod za gusarska krstarenja, a ne samo preuređeni teretni brod. Nakon što je godinama pomagao svom ocu, Tonijev sin Kristijan prije koju godinu preuzima kormilo Poseidona, a Toni odlazi u zasluženu mirovinu na Rabu. Sezone 2016., Kristijan se odlučuje za kupnju još jednog broda, MS Mačeka. Bilo je puno zainteresiranih za kupnju Poseidona, ali mi smo se ipak izborili da Poseidon ostane u rukama obitelji i dalje nastavlja dugu tradiciju. Tako su Tonijeva kćer Suzana i njen muž Ivica Tomulić kupili Poseidon. Dok Ivica od 2020. upravlja svojom novogradnjom – MY Suzanom – njegova kćer Iva se brine o gostima na Poseidonu. Podršku dobiva od strane iskusnog kapetana i marljive posade.

Opći podatci: Dužina 28,50 m, godina gradnje 1973, rekonstrukcija 2005. 11 kabina – 22 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc i klima uređaj.

Potpalublje: 10 dvokrevetnih kabina s krevetima na kat.

Glavna paluba: 1 dvokrevetna kabina s krevetima na kat.

Ostalo: Paluba za sunčanje (120 m²) sa 11 ležaljki i klupama, 3 stola sa klupama na glavnoj palubi (12 sjedećih mjesta na provi, 12 sjedećih mjesta na krmi), klimatizirani salon za 22 osobe.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 14

 

Detalji

Godina gradnje: 1973

Obnovljeno: 2005

Ukupna dužina (m): 28.50 m

Paluba za sunčanje: 120 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 11

Trokrevetne kabine: 0

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Tuš/wc: 1Galerija slika

 

Lokacija

Luka Rijeka - Kvarner


Luka Rijeka

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišna pristojba i obvezne lučke naknade nisu uključene u cijenu krstarenja.

Za krstarenja iz Rijeke, Zadra i Trogira ukupan iznos od 28 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 14 eura) plaća se pri ukrcaju na brod. Iznimno za krstarenja do/od Dubrovnika boravišna pristojba i lučke naknade iznose 35 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 17 eura).

Top

All rights reserved © 2005-2021 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija