MY Bellezza

Kategorija: Deluxe
Luka Trogir - Srednja Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 40 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Obitelj Vuković iz Podstrane kod Splita već dugi niz godina iznajmljuje apartmane za odmor u svojoj kući. Kada je MS Orkan 2014. godine bio na prodaju, oni se odlučuju da svoje gostoprimstvo pružaju i na moru te kupuju brod. Sin u obitelji, mladi kapetan Ante, je odabran da preuzme odgovornost za Orkan. Ante vrlo brzo uspijeva oduševiti svoje goste. Sa svojim Orkanom ruši sve rekorde već na ljeto 2018. godine, znači u svojoj četvrtoj sezoni od kupovine – naime, brod je sveukupno 15 tjedana bio unajmljen kao čarter za zatvorene grupe. Ovaj uspjeh potiče obitelj da pokrene gradnju novog broda. Ante nas ni ovaj put nije razočarao – brod MY Bellezza dug je 50 metara u deluxe kategoriji, s komfornim kabinama, prostranim salonom, natkrivenim lounge prostorom na palubi iza salona, a poseban šarm mu daje njegova retro estetika. Ne sumnjamo da će i vas oduševiti atmosfera i ugođaj Bellezze.

Opći podatci: Dužina 50 m, godina gradnje 2019. 19 kabina – 40 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, klima uređaj, LCD TV, sef i mali pisaći stol.

Potpalublje: 2 kabine s francuskim ležajem, 4 dvokrevetne kabine s odvojenim ležajima, 2 trokrevetne kabine s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

Glavna paluba: 4 kabine s francuskim ležajem, 7 dvokrevetnih kabina s odvojenim ležajima.

Ostalo: Paluba za sunčanje (160 m²) sa 40 ležaljki i pomičnim tendama, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, udobne sjedeće garniture za cca. 30 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2019

Ukupna dužina (m): 50.00 m

Paluba za sunčanje: 160 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 17

Trokrevetne kabine: 2

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 1


 

Lokacija

Luka Trogir - Srednja Dalmacija


Luka Trogir

 

Kalendar raspolživosti:

Boravišne i lučke pristojbe nisu uključene u cijenu i plaćaju se u gotovini na brodu prilikom ukrcaja. Iznose 35 € po osobi i tjednu u sezoni 2023., te 17 € za djecu do 12 godina; 42 € po osobi i tjednu u 2024. sezoni, te 21 € za djecu do 12 godina.

Preporuka za napojnice: Sigurno ćete rado usluge posade nagraditi napojnicom. Preporučamo iznos od 70 € po kabini i tjednu.

  • Rute iz luke Trogir: T3
Top

All rights reserved © 2005-2023 I.D. RIVA TOURS

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
OK Više informacija