MY Solaris / Rute D1

Kategorija: Deluxe
Luka Dubrovnik - Južna Dalmacija
rezerviraj sad
 

Opis

Kategorija: Deluxe
Max. 39 Osoba
Kabine s tušom i wc-om
Klima uređaj
Besplatan Wi-Fi

Kapetan Ante Vuković je – iako 34 godine mlad – već odavno iskusni pomorac! Sa samo 26 godina postao je najmlađi prvi časnik u povijesti Hrvatske i sve do zime 2017. vozio je tanker dug 350 metara svjetskim morima. Ante kupuje MS Mirabelu 2013. godine od svog ujaka Silvija, koji sada upravlja MY Vitom. Godine 2017. Mirabelu prepušta svom mlađem bratu Luki, koji sada njom upravlja zajedno sa svojom ženom Teom. U međuvremenu, Ante na jesen 2016. počinje graditi skroz novi brod – luksuznu motornu jahtu Solaris dugu 44 metra. Početkom sezone 2018., Solaris pravovremeno isplovljava po prvi put. Ovo nije samo jedan od najdužih brodova naše flote, nego istovremeno i jedan od najkomfornijih, s puno prostora za svakog gosta. Uređenje salona i kabina preuzela je uglavnom kapetanova žena Annamarija, koja kao vizažistica ima puno smisla i za najsitnije detalje. Ona je često na brodu, povlači konce u pozadini i osobno se brine za dobrobit svih gostiju.

Opći podatci: Dužina 44 m, godina gradnje 2018. 19 kabina – 39 kreveta. Svaka kabina ima svoj tuš/wc, sušilo za kosu, klima uređaj, LCD-TV, sef i mali pisaći stol.

Potpalublje: 4 kabine s francuskim ležajem, 4 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti.*

Glavna paluba: 2 kabine s francuskim ležajem, 5 dvokrevetnih kabina s odvojenim krevetima, 3 dvokrevetne kabine s odvojenim krevetima, koji se po želji mogu spojiti*, 1 trokrevetna kabina s francuskim ležajem i trećim krevetom pored.

*Ljubazno Vas molimo da pri rezerviranju naglasite da li želite odvojene ili spojene krevete, kako bi posada broda taj podatak znala unaprijed i pripremila na željeni način Vaše ležajeve u kabinama.

Ostalo: Paluba za sunčanje (250 m²) sa 40 ležaljki, platforma za kupanje i vanjski tuševi na krmi. Klimatizirani salon za 40 osoba na gornjoj palubi, stolovi sa klupama i stolicama za 40 osoba u natkrivenom dijelu gornje palube iza salona, koji se ovisno o vremenu može zatvoriti ceradama. Svakodnevno čišćenje kabina i mijenjanje ručnika.

Naši brodovi nisu prilagođeni za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Minimalni broj putnika: 22

 

Detalji

Godina gradnje: 2018

Ukupna dužina (m): 44.00 m

Paluba za sunčanje: 250 m2

WiFi Internet: Besplatno


Kabine

Dvokrevetne kabine: 18

Trokrevetne kabine: 1

Jednokrevetne kabine: 0

Četverokrevetne kabine: 0

Kabine s kupaonicom: Da

Klima uređaj: Da


Dodaci

Wc: 3 

Ruta

 


Ruta:
Dubrovnik – Slano – otok Mljet – Makarska rivijera – Split – otok Hvar – otok Korčula – Dubrovnik
Od 13:00 do 15:00 sati ukrcavanje u luci Dubrovnik. Naš predstavnik dočekat će vas s pićem dobrodošlice i upoznati vas s posadom i s ostalim putnicima. Nakon zakuske, podižemo sidro i upućujemo se prema Slanom oko 16:00 sati. Prva stanica je uvala u kojoj ćemo uživati u prvom kupanju i sunčanju. Zatim nastavljamo svoj put prema Slanom. Večera na brodu i noćenje u Slanom. Želite li produžiti svoj boravak u Dubrovniku na dan dolaska, do Slanog možete stići autobusom navečer (na vlastiti trošak).
Nakon doručka, putujemo prema otoku Mljetu. Nakon stanke za kupanje i ručka u jednoj od bezbroj predivnih uvala polazimo prema Pomeni ili Polačama na otoku Mljetu. Mogućnost posjete nacionalnog parka (ulaznica uključuje izlet brodom na maleni otok sa samostanom, oko 17 € na licu mjesta). Preporučujemo kupanje u slanom jezeru čija je temperatura uvijek oko 2°C viša od temperature mora. Mogućnost večere i noćenje u Pomeni ili Polačama.
„Glava u hladovini, stomak na suncu, a noge u moru“ - ovom rečenicom je naš gost opisao svoj odmor proveden u Makarskoj rivijeri. Gusta borova šuma proteže obroncima Biokova i doseže fine šljunčane plaže s kristalno čistom vodom. Nakon ručka na brodu i poduže stanke za plivanje, nastavljamo prema gradu Makarskoj ili obližnjem mjestu u kasno poslijepodne. Mogućnost večere i noćenje.
Današnje odredište je Split, prijestolnica Dalmacije. Grad čija je prošlost duga 1700 godina, nekoć je bio palača rimskog cara Dioklecijana, a danas je pod zaštitom UNESCO-a. Nakon vođenog obilaska grada, imat ćete čitavu večer za sebe kako biste samostalno upoznali grad i uživali u živahnoj mediteranskoj atmosferi na čuvenoj splitskoj Rivi. Mogućnost večere i noćenje.
Napuštamo Split, prolazimo kroz tjesnac Splitska vrata između otoka Brača i Šolte i postavljamo pravac prema Hvaru. Putem se zaustavljamo u uvali za kupanje i sunčanje. Hvar je istoimeni glavni grad otoka i nalazi se podno tvrđave s koje se proteže krasan pogled na arhipelag Paklenih otoka. Mogućnost večere i noćenje.
Naše današnje odredište je otok Korčula. Na putu do Korčule uživamo u podužoj stanci za kupanje, tijekom koje ćemo također ručati. Starogradska jezgra Korčule jedna je od najljepših starih gradova Dalmacije i često je nazivaju malim Dubrovnikom jer nalikuje tvrđavi. Na brodu će biti organizirana Kapetanova večera i noćenje u rodnom gradu poznatog moreplovca i pustolova Marka Pola.
Usmjeravamo se prema Elafitskim otocima gdje ćemo se usidriti u jednoj od mnogobrojnih uvala i uživati u posljednjem kupanju u Jadranu i ručati. Potom se vraćamo na polazišnu točku krstarenja, odnosno u Dubrovnik. Nakon dolaska slijedi vođena tura po starogradskoj jezgri. Prošećite Stradunom, ne propustite priliku i obiđite nezaobilazne gradske zidine ili otiđite žičarom na 415 metara visok Srđ, odakle se pruža jedinstven pogled na stari grad i na more. Luka Gruž udaljena je samo nekoliko minuta autobusom do grada, čija je stanica u neposrednoj blizini našeg broda. Autobus polazi približno svakih deset minuta, cijena je 12 kuna (na kiosku) ili 15 kuna (u autobusu), posljednja vožnja u 2:00 ujutro. Mogućnost večere u Dubrovniku i noćenje.
Nakon doručka iskrcavanje do 9:00 sati.

Što je uključeno…
* Osmodnevno krstarenje u skladu s itinererom
* Polupansion (uključena je večera na dan ukrcaja, doručak i ručak ili večera narednih dana vašeg krstarenja)
* Kapetanova večera
* Predstavnici vama na usluzi tijekom ukrcavanja i iskrcavanja
* Vođena tura po Splitu
* Vođena tura po Dubrovniku
 

Lokacija

Luka Dubrovnik - Južna Dalmacija


Luka Dubrovnik

Boravišna pristojba i obvezne lučke naknade nisu uključene u cijenu krstarenja.

Za krstarenja iz Rijeke, Zadra i Trogira ukupan iznos od 28 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 14 eura) plaća se pri ukrcaju na brod. Iznimno za krstarenja do/od Dubrovnika boravišna pristojba i lučke naknade iznose 35 eura po tjednu i po osobi (za dijete do 11,99 godina - 17 eura).
    ukupno:
    Top

    All rights reserved © 2005-2022 I.D. RIVA TOURS

    Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružala najbolje korisničko iskustvo. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.
    OK Više informacija